Kutso'dan Kaymakam Kara'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kutso'dan Kaymakam Kara'ya Ziyaret

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Kumluca'ya yeni atanan Kaymakam Polat Kara'yı ziyaret etti.

13.08.2015 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Kumluca'ya yeni atanan Kaymakam Polat Kara'yı ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat H. Günay, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, ilçede yeni göreve başlayan Kara'ya hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Günay, Kara'ya Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasının yapısı ve çalışmalarını anlatarak, Antalya'nın batısındaki dört ilçede faaliyet gösteren en güçlü sivil toplum kuruluşu olduklarını söyledi.

Günay, "Hizmet verdiğimiz Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçeleri ile bu ilçelerde bulunan üyelerimizin ticari hacmi açısından batı Antalya bölgesinin en güçlü sivil toplum kuruluşu konumundayız. Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası olarak son iki yılda birçok önemli çalışmaya imza attık. Ayrıca planladığımız ve devam etmekte olan projelerimizin bölgemize önemli kazanımlar sağlayacağı inancındayız" dedi.

Gıda İhtisas Organize Sanayinin hayata geçirilmesi, denizaltı batık müzeleri, teleferik projeleri, ihracatta hava kargonun aktif olarak kullanıma geçirilmesi, KUTSO hizmet binasının inşası gibi birçok projeleri bulunduğunu anlatan Günay, "Bu kapsamda Kumluca Kaymakamlığımız ile güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Sizlere ilçemize hoş geldiniz diyor, yeni görevinizde güzel ilçemizde yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kara da Kumluca'nın her geçen gün gelişen ve büyüyen, yeniliklere açık bir ilçe olduğunu söyledi.

Gelişmiş ülkelerde kamu kuruluşları ve özel sektörün, vatandaşlarına ve müşterilerine daha farklı ve yeni şeyler sunma arayışı içerisinde olduklarını ifade eden Kara, şöyle konuştu:

"Ülkemizde de bu amaçla birçok çalışma yapılmaktadır. Özel sektörümüz hem ürün hem de hizmet üretme bakımından kamu kuruluşlarından daha hızlı, daha esnek ve daha yenilikçidir. Bu sebeple özel sektörümüzün ülkemizde eğitimden sağlığa kadar hayatın her alanına daha çok var olması gerektiğine inanıyorum. Kumluca'da özel sektörün ve ticari hayatın temsilcileri olan sizler, insanlarımıza öncülük edeceksiniz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutso'dan Kaymakam Kara'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement