Kutso'dan, Zafer Organize Sanayi Bölgesi'nin Kuruluşuna Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Kutso'dan, Zafer Organize Sanayi Bölgesi'nin Kuruluşuna Tam Destek

Kutso\'dan, Zafer Organize Sanayi Bölgesi\'nin Kuruluşuna Tam Destek

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, (KUTSO) Kütahya’nın 3.Organize Sanayi Bölgesi olacak “Kütahya Zafer Organize Sanayi Bölgesi” ne kurucu ortak olunmasına karar verildi.

13.05.2014 22:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, (KUTSO) Kütahya'nın 3. Organize Sanayi Bölgesi olacak "Kütahya Zafer Organize Sanayi Bölgesi" ne kurucu ortak olunmasına karar verildi.

Kütahya'da ticaretin ve sanayinin geliştirilmesi, ekonominin canlandırılması konularında iş dünyasına öncülük eden KUTSO, Kütahya Merkez Organize Sanayi Bölgesi ve Kütahya 2.Organize Sanayi Bölgesi yetkilileri ile belirli periyotlarda çeşitli istişare toplantıları gerçekleştirmektedir. Bu toplantılarda, Kütahya Organize Sanayi Bölgelerinde faaliyet gösteren firmaların sorunları müzakere edilerek, bu sorunlara çözüm üretilmektedir.

Teşvik avantajlarının yanı sıra, coğrafi konumu açısından da büyük yatırım avantajlarına sahip Kütahya'da, Kütahya Zafer Organize Sanayi Bölgesi kurma çalışmalarına hız verildi. Bu kapsamda odamız tarafından çalışma grubu oluşturuldu. Bu kapsamda, il merkezinde ve ilçelerde bulunan organize sanayi bölgesi müdürlüklerinden tahsis edilen, yatırım halinde, boş alan olarak, yatırım alanları ile ilgili bilgiler toplanarak, 3.organize sanayi bölgesi ihtiyacını belirleyecek mevcut durum çalışması yapıldı.

Kütahya Zafer Organize Sanayi Bölgesi'nin kuruluşu ile ilgili Kütahya Valiliği başkanlığında yapılan toplantılara, odamız tarafından katılım sağlanarak, konu yönetim kurulu toplantımızda değerlendirildi ve ortaklık kararı almak üzere Oda Meclisimizin gündemine taşındı.

Şehirdeki paydaşları ile iletişim ve işbirliğine büyük önem veren ve şehrin kalkınması için iş dünyası çalışmalarına yön veren KUTSO, olağan meclis toplantısında, Kütahya Altıntaş ilçesinde, Kütahya-Afyonkarahisar karayolunun 27 kilometresinde kurulacak olan Kütahya Zafer Organize Sanayi Bölgesi'ne ortak olma kararını oy birliği ile aldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, yaptığı konuşmada, tüm paydaşların Kütahya için pozitif düşünceler içinde olması gerektiğini hatırlatarak, şehrin geliştirilmesi, daha iyi seviyelere yükseltilmesi için, KUTSO'nun yerel paydaşlara olan tam desteğini sürdürmeye devam edeceğini söyledi.

Güral, ayrıca, yatırımcıların cazibe merkezi haline gelen Kütahya'da, organize sanayi bölgelerinin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi açısından, KUTSO'nun üzerine düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduğunu ifade etti. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutso'dan, Zafer Organize Sanayi Bölgesi'nin Kuruluşuna Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement