KUTSO Yönetiminden Yeni Başkanlara Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

KUTSO Yönetiminden Yeni Başkanlara Hayırlı Olsun Ziyareti

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, yeni seçilen Kumluca ve Finike Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

07.04.2014 16:48  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu üyeleri, yeni seçilen Kumluca ve Finike Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Günay başkanlığındaki heyet, önce Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret ederek, yeni dönemde kendisine başarılar diledi.

Ziyarette konuşan KUTSO Başkanı Murat Günay, demokratik toplumlarda seçimlerin halka kendilerini yönetecek ve hizmet edecek kişileri seçmelerini sağmak adına güzel bir olgu olduğunu söyledi. Her ne olursa olsun, seçimlerin sonucuna herkesin saygı duyması gerektiğini ifade eden Günay, "Seçimler güzel bir demokratik yarıştır. Kazananların olduğu gibi kaybedenlerde olacaktır. Bu halkın kararıdır, herkes buna saygı duymalı ve seçilen yönetime görev süresince yapılacak olan güzel ve doğru hizmetler için destek olunmalıdır" dedi.

Kumluca'da güzel bir seçim dönemi geçirildiğini belirten Günay, ilçede faaliyet gösteren bir sivil toplum örgütü olarak seçimler öncesi halka verilen sözlerin takipçisi ve yapılacak olan güzel hizmetlerde de halkın iradesi olarak ortaya çıkan yönetime destek olacaklarını bildirdi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi, KUTSO heyetine teşekkür etti.

KUTSO heyeti daha Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu'nu ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel KUTSO Yönetiminden Yeni Başkanlara Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement