Kütüphaneler Haftası'nda Kaymakam Yapıcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kütüphaneler Haftası'nda Kaymakam Yapıcı'ya Ziyaret

Kütüphaneler Haftası\'nda Kaymakam Yapıcı\'ya Ziyaret

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 51. Kütüphaneler Haftası nedeniyle Fatsa Halk Kütüphanesi Müdürü Muhammet Uzun ve görevli memurlar Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı makamında ziyaret ettiler.

31.03.2015 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 51. Kütüphaneler Haftası nedeniyle Fatsa Halk Kütüphanesi Müdürü Muhammet Uzun ve görevli memurlar Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı'yı makamında ziyaret ettiler.

51. Kütüphaneler Haftası nedeniyle Kaymakam Mehmet Yapıcı'yı ziyaret ettiklerini belirten Fatsa İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Muhammet Uzun, "En çok kitap okuyan arkadaşlarımızla birlikte ziyaretimizi gerçekleştirdik. Kütüphanemizde bu hafta nedeniyle bir resim sergisi açarak tüm okuyucularımızın beğenisine sunduk. 'Kütüphaneler Öğrencilere Göz Kırpıyor' projesi ilçemizde devam ediyor. Haziran ayında sona erecek. Haftamız kutlu olsun" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, "Tüm kütüphane çalışanlarının haftasını kutluyorum. Bizleri haftaları nedeniyle ziyaret ettiler. Kitaplar ve kütüphaneler bizim için son derece önemlidir. Herkese kitabın önemini anlatmak ve okuyucuların sayısını artırmak için elimizden geleni yapmamız gerekiyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 2014 yılında en çok kitap okuyan öğrencilere hediye verildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütüphaneler Haftası'nda Kaymakam Yapıcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement