Kütüphaneli Otobüs, Kitap Fuarı'nın Gözdesi - Son Dakika
Yerel

Kütüphaneli Otobüs, Kitap Fuarı'nın Gözdesi

Kütüphaneli Otobüs, Kitap Fuarı\'nın Gözdesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete alınan kütüphaneli otobüs, 8. Kitap Fuarı’nı ziyarete gelen kitapseverlerden ilgi görüyor.

21.05.2016 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete alınan kütüphaneli otobüs, 8. Kitap Fuarı'nı ziyarete gelen kitapseverlerden ilgi görüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl sekizincisini düzenlediği Kocaeli Kitap Fuarı, vatandaşların ilgisiyle dolup taşıyor. 8. Kocaeli Kitap Fuarı kadar, Büyükşehir Belediyesi'nin kütüphaneli otobüsleri de okurların ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Kitap Fuarı'na gelen binlerce insan, Uluslararası Fuar Merkezi'nin önünde bulunan kütüphaneli otobüsü de ziyaret ederek otobüste bulunan kitapları inceliyor.

Kütüphaneli Otobüsün son ziyaretçisi ise 8. Kocaeli Kitap Fuarı'na konuk olan Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak oldu. Kütüphaneli Otobüsteki kitapları inceleyen Dilipak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu hizmetinin kültür hayatı açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Dilipak, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşlarını, seyahat anında dahi kitapla buluşturması son derece önemli bir hizmettir. Bu çabayı takdir etmemek mümkün değil. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin otobüs aparatlı ve kütüphaneli otobüsleri geçtiğimiz yıl faaliyete geçti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım ağına kattığı 263 yeni otobüste bu kütüphaneler kuruldu. Kütüphaneli otobüse binen vatandaşlar, yol boyunca kitap okuma imkanına kavuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütüphaneli Otobüs, Kitap Fuarı'nın Gözdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement