Kuva-Yı Milliye Anıtı'na Estetik Dokunuş - Son Dakika
Güncel

Kuva-Yı Milliye Anıtı'na Estetik Dokunuş

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Kuva-yı Milliye Anıtı'nın çevresinde peyzaj düzenleme çalışmalarına başladı.

23.11.2015 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek, yaklaşık 12 bin metrelik alanda yapılan düzenleme çalışmasıyla anıtın çevresinin yepyeni bir görünüm kazanacağını belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Sabuncubeli Mevkiinde bulunan Kuva-yı Milliye Anıtının çevresinde peyzaj çalışmalarına başladı. Yaklaşık 12 kilometrelik alanda çalışmaların devam ettiğini ifade eden Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatıyla şehrin giriş ve çıkış noktalarını estetik görünüme kavuşturmak için çalışmalar yapıyoruz. Proje kapsamında alana fosforlu taşlar ve bitki figürleri yerleştireceğiz. Palmiye ağaçlarının ve çalı formlu bitkilerin dikimini tamamladık. Ekiplerimiz şu anda kum serme işlemi yapıyor. Ardından da çim serme işlemini yapacağız. Çalışma tamamlandığında anıtın çevreyi yepyeni bir görünüm kazanacak" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kuva-Yı Milliye Anıtı'na Estetik Dokunuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement