Kuveyt Türk'ten Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na Destek - Son Dakika
Güncel

Kuveyt Türk'ten Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na Destek

Kuveyt Türk banka ve kredi kartlarından yapılan her işlemde Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na (KAÇUV) 1 TL bağışta bulunuyor.

22.04.2015 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuveyt Türk banka ve kredi kartlarından yapılan her işlemde Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na (KAÇUV) 1 TL bağışta bulunuyor.

Kuveyt Türk açıklamasına göre, banka, 2013 yılından bu yana destek verdiği KAÇUV ile "Umuda Destek" projesine bu yıl da devam ediyor. Kuveyt Türk, 23 - 30 Nisan 2015 tarihleri arasında yeni hizmete sunduğu Altın Kart ile Sale Plus Kredi Kartı, İhtiyaç Kart, Business Kart, Business Plus Kart, Nakit Plus, Seyyah Kart ve Palmiye Kartı ile yapılan her işlemde müşterileri adına KAÇUV'a 1 TL bağış yapıyor.

Kuveyt Türk Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir, KAÇUV ile hayata geçirilen Umuda Destek Projesi'nin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceklerini ifade etti.

Proje kapsamında iki yılda 360 bin TL'ye yakın bağış yaparak ihtiyaç sahibi kanserli çocuk ve ailelerinin tedavi sırasında hiçbir ücret ödemeden konaklayabildiği Aile Evi'nin temel ihtiyaçları karşıladıklarını belirten Demir, "Bu yıl aynı amaçla 250  bin TL'ye ulaşmayı hedefliyoruz. Böylece ikinci bir Aile Evi oluşturmanın temellerini atmak mümkün olacak. KAÇUV'a desteğimizi önümüzdeki dönemlerde de sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kuveyt Türk'ten Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement