Kuvvetli Şağış Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Kuvvetli Şağış Uyarısı

İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Akdeniz ile Orta Karadeniz’de kuvvetli yağış bekleniyor.

23.05.2016 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz ile Orta Karadeniz'de kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Öğle saatlerinden itibaren görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerine kadar (21: 00 TSİ) İç Anadolu'nun doğusu ( Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Nevşehir, Aksaray, Karaman, Niğde, Kayseri, Sivas, Çankırı'nın doğu ilçeleri) ile Çorum, Mersin, Adana ve Osmaniye çevrelerinde, yarın (Salı) sabah saatlerine kadar ise Tokat, Ordu ve Giresun çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı
    10:23 Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı

    Ödemiş Ticaret Borsası Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda düzenlenen fuara yaklaşık 150 firma katıldı. Kaymakam Fatih Aksoy, tarım ve hayvancılığın önemine vurgu yaparak, fuarın bölgenin tarım potansiyelini göstereceğini belirtti. Fuar, 21 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacak.

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı
    10:19 Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 2 uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 gaz el bombası ile çok sayıda mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement