Kuyucak CHP ve Tema'dan Başkan Çerçioğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kuyucak CHP ve Tema'dan Başkan Çerçioğlu'na Ziyaret

Kuyucak CHP ve Tema\'dan Başkan Çerçioğlu\'na Ziyaret

CHP Kuyucak İlçe Teşkilatı ve TEMA Vakfı Aydın İl Temsilciliği, Aydn Büyükşehr Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

11.03.2016 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kuyucak İlçe Teşkilatı ve TEMA Vakfı Aydın İl Temsilciliği, Aydn Büyükşehr Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

CHP Kuyucak İlçe Başkanı Şehmuz Mızrak, CHP Kuyucak Kadın Kolları Başkanı Özlem Küçük, CHP Kuyucak Gençlik Kolları Başkanı Şükrücan Saruhan ile birlikte Kuyucak CHP ilçe örgütü yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

CHP Kuyucak İlçe Başkanı Şehmuz Mızrak, Başkan Çerçioğlu'nun Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayarak Kuyucak'a yaptığı başarılı hizmetler için teşekkür etti.

CHP Kuyucak ilçe örgütüne yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Çerçioğlu,sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket ederek Kuyucak'ta önemli projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

Ziyaretin ardından Başkan Çerçioğlu, Kuyucak İlçe Örgütünün Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla getirdiği pastayı kesti.

TEMA VAKFI ZİYARET ETTİ

TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi Mehmet Özdemir ile TEMA gönüllüleri de Başkan Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Çerçioğlu'nun Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayan Özdemir, çevre duyarlılığı ve fidan dikimi etkinliği nedeniyle Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti.

TEMA gönüllülerine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, "Bir yıl içinde şiddet sonucu hayatını kaybeden 300'den fazla kadın için "300 can 300 fidan" sloganıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesinde fidan diktik. TEMA da bize bu anlamlı etkinlikte bize destek verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarda da Tema gönüllülerine başarılar diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuyucak CHP ve Tema'dan Başkan Çerçioğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement