Kuyucak Kaymakamlık Kupası Başaran'ın Oldu - Son Dakika
Yerel

Kuyucak Kaymakamlık Kupası Başaran'ın Oldu

Kuyucak Kaymakamlık Kupası Başaran\'ın Oldu

Kuyucak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası final maçlarıyla sona erdi.

28.05.2015 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuyucak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası final maçlarıyla sona erdi.

Kuyucak Kaymakamlığı adına düzenlenen ve Kuyucak Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Kuyucak Kaymakamı Alp Arslan, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Belediye Başkan Vekili Mehmet Çömden, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çakar, Kuyucak Gençlik ve Spor Müdürü Vekili Süleyman Bacaksız ve Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mecit Altan Canbiter ve çok sayıda Kuyucaklı izledi.

Turnuva'da oynanan karşılaşmalar sonucunda üçüncülük maçında Ziraat Bankası ile Kayran Ortaokulu Voleybol takımları karşılaştı. Karşılaşmada 4 setin 3'ünü alan Ziraat Bankası üçüncü oldu. Final maçında ise Başaran Ortaokulu ile Pamukören Anadolu Lisesi şampiyonluk mücadelesi verdi. Karşılaşma sonunda 4 setin 3'ünü alan Başaran Ortaokulu turnuvanın birincisi oldu. Maçlar sonunda Kuyucak Kaymakamlık Voleybol Turnuvası dördüncüsü olan Kayran Ortaokulu'na ödülünü Kuyucak Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Çakar, turnuva üçüncüsü Ziraat Bankası'na ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çömden, turnuva ikincisi Pamukören Anadolu Lisesi'ne ödülünü Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Turnuva Şampiyonu Başaran Ortaokulu'na ise ödülünü Kuyucak Kaymakamı Alp Arslan verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuyucak Kaymakamlık Kupası Başaran'ın Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement