Kuyumcu Soyguncusu Bacağından Vuruldu - Son Dakika
3.Sayfa

Kuyumcu Soyguncusu Bacağından Vuruldu

Kuyumcu Soyguncusu Bacağından Vuruldu

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde kuyumcuyu soymaya kalkan şahıs, bacağından vurularak yakalandı. Kelepçeli halde sedyeye yatırılan soyguncu, hastaneye kaldırıldı.

27.09.2016 09:54  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde kuyumcuda bıçakla çalışanları tehdit ederek iş yerini soymak isteyen 35 yaşındaki Murat A., polisin operasyonu ile bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

ELİNDE BIÇAKLA GİRDİ

Olay, dün akşam saatlerinde, Çarşı Caddesi'nde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. Kuyumcunun önüne gelen Murat A., bir süre iş yerinin önünde bekledi. Daha sonra elindeki bıçakla iş yerine giren Murat A., iş yeri sahibi ve çalışanları tehdit ederek dışarı çıkmalarını istedi.

Kuyumcu Soyguncusu Bacağından Vuruldu

İKNA ETMEYE ÇALIŞTILAR

İş yerinden çıkmayı reddeden iş yeri sahibi ve çalışanlar bu sırada alarma bastı. Kısa sürede olay yerine gelen polis, iş yerindeki kişileri dışarı çıkardı. Polis, Murat A. ile görüşerek ikna etmeye çalıştı.

DİZİNİN ALTINDAN VURDU

Yaklaşık 15 dakika süren görüşmelerin ardından polis, Murat A.'yı sağ bacağı diz altından vurdu. Etkisiz hale getirilen Murat A., 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından Kazım Dinç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kuyumcu Soyguncusu Bacağından Vuruldu

BAŞSAVCI İNCELEDİ

Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Dalaslan olay yerine gelerek inceleme yaparken, soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kuyumcu Soyguncusu Bacağından Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement