Kuyuya Düşen Domuz İçin Seferber Oldular - Son Dakika
Güncel

Kuyuya Düşen Domuz İçin Seferber Oldular

Kuyuya Düşen Domuz İçin Seferber Oldular

Bodrum’da kuyuya düşen yaban domuzu için AKUT ekipleri seferber oldu.

13.01.2017 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da kuyuya düşen yaban domuzu için AKUT ekipleri seferber oldu. Domuzu kuyudan çıkartmak için uyutan ekipler uzun uğraşlar sonucu hayvanı kurtardı.

AKUT Bodrum ekibinden 3 gönüllü ve Bodrum Belediyesi Sokak Hayvanlarını Koruma Birimi bir ihbar üzerine Konacık Girelbelen mevkisinde kuyuya düşen yaban domuzunu kurtarmak için operasyon yaptı. Yaklaşık 4 metrelik çukura düşen domuz çıkarmak için gelen veteriner hekim domuzu iğne ile uyuttu. Daha sonra uyutulan domuz ip yardımıyla düştüğü kuyudan çıkarılarak doğaya salındı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kuyuya Düşen Domuz İçin Seferber Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehadetinin üzerinden 9 yıl geçti
    11:13 Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehadetinin üzerinden 9 yıl geçti

    Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın İstanbul Adalet Sarayı'ndaki odasında terör örgütü DHKP-C üyelerince şehit edilişinin üzerinden 9 yıl geçti.

  • İsrail'in Filistin topraklarını işgali nasıl gerçekleşti?
    11:13 İsrail'in Filistin topraklarını işgali nasıl gerçekleşti?

    İstanbul Gedik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Selim Sezer, 30 Mart Filistin Toprak Günü'nde İsrail'in Filistin topraklarını yıllar içinde nasıl işgal ettiğini anlattı. Makalede, Filistin Toprak Günü'nün kökeni ve İsrail'in toprak gaspı süreci detaylı bir şekilde ele alındı. Ayrıca, İsrail'in toprak gaspında kullandığı kanunlar ve etnik temizlik politikaları da vurgulandı.

  • Eyüpsultan'da çıkan yangın bitişikteki gecekonduya sıçradı
    11:13 Eyüpsultan'da çıkan yangın bitişikteki gecekonduya sıçradı

    Eyüpsultan'da bulunan bir binada çıkan yangın, kısa sürede bitişikteki 3 gecekonduya sıçradı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangın sırasında binada mahsur kalan bir kişi balkondan atlayarak yaralandı. Yangın sonucunda bina ile 3 gecekondu hasar gördü.

  • Balıkesir'de Çallı köyünde iki kardeş birden muhtar adayı
    11:12 Balıkesir'de Çallı köyünde iki kardeş birden muhtar adayı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesine bağlı Çallı köyünde, 17 seçmeni bulunan köyde iki kardeş birden muhtar adayı oldu. İki dönem muhtarlık yapan Hüseyin Özen, emekliliğine 3 yıl kaldığını belirterek tekrar aday olduğunu söyledi. Ağabey İsmet Özen ise köyün eksikliklerini gidermek için aday olduğunu ifade etti.

  • LÖSEV, Adana'da kanserle mücadele eden çocuklar ve aileleri için iftar programı düzenledi
    11:11 LÖSEV, Adana'da kanserle mücadele eden çocuklar ve aileleri için iftar programı düzenledi

    Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Adana'da kanserle mücadele eden çocuklar ve aileleri için bir iftar programı düzenledi. LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver, yapılan etkinlikte 25 yıldır yardımlaşma ve dayanışma ruhunu arttırarak hizmet ettiklerini belirtti. Ünver, Ramazan ayının anlamına değinerek, birlikte paylaşmanın mutluluğunu dile getirdi ve LÖSEV'in her zaman desteklerini hissetmelerini istediğini söyledi.

  • Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti, Rusya turizm pazarında ivme kazanacak
    11:10 Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti, Rusya turizm pazarında ivme kazanacak

    Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB) Asbaşkanı Oğuz Akançay, Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'nin (KKTC) Rusya'daki turizm pazarında ivme kazanacağını ve Türkiye ile işbirliği sayesinde güzel sonuçlar alacaklarını söyledi. Akançay, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Avrupa ülkelerinin Rus pazarını kaybettiklerini anlattı ve Güney Kıbrıs'ın da Rus pazarını kaybeden ülkeler arasında olduğunu belirtti. Akançay, Türkiye ile yapılan işbirliğinin önemine vurgu yaparak, KKTC'nin Rusya turizm pazarında önemli bir tatil noktası haline geleceğini ifade etti.

  • Togg T10X için zemin görüntüleme teknolojisi nasıl çalışıyor?
    11:10 Togg T10X için zemin görüntüleme teknolojisi nasıl çalışıyor?

    Togg, T10X modellerine sunduğu 1.4.0 güncellemesi ile birlikte birçok yeni özellik ekledi. Yüz tanıma teknolojisinden zenginleştirilmiş dairesel kumandaya, iklimlendirme planlayıcısından 360 kamerayla zemin görüntüleme kadar çeşitli yenilikler sağlandı. Togg'un açıklamasına göre yeni teknoloji, hem sürüş sırasında hem de park etme esnasında kullanılabilecek. Park ederken araç üzerinden bir görüntü oluşturacak yeni yazılım, aynı zamanda saydamlaşma özelliği de sunacak. Bu sayede T10X'in bulunduğu zemini algılaması mümkün olacak.

  • Beijing Merkezi İş Bölgesi, 114 Çok Uluslu Şirketin Bölgesel Merkezine Ev Sahipliği Yapıyor
    11:10 Beijing Merkezi İş Bölgesi, 114 Çok Uluslu Şirketin Bölgesel Merkezine Ev Sahipliği Yapıyor

    Beijing'in merkezi iş bölgesi, BMW, Volvo ve Toyota gibi dört yabancı sermayeli işletmenin de bulunduğu toplam 114 çok uluslu şirketin bölgesel merkezine ev sahipliği yapıyor. Bu bölgede bulunan çok uluslu şirketlerin neredeyse yarısı burada yer alıyor. Beijing merkezi iş bölgesi, 10.000'den fazla yabancı sermayeli işletme ve 200'den fazla Fortune 500 şirketiyle Çin'in en dinamik merkezi iş bölgelerinden biri olarak öne çıkıyor.

  • Sahte Apple Ürünleri Operasyonu Kuzey İrlanda'da Gerçekleşti
    11:10 Sahte Apple Ürünleri Operasyonu Kuzey İrlanda'da Gerçekleşti

    Kuzey İrlanda'da yapılan operasyonda sahte Apple ürünleri üreten yerlere baskın yapıldı ve 20 binden fazla ürün ele geçirildi. Operasyonda iPhone, AirPod, iPhone kılıfları ve diğer markalara ait akıllı saatler, akıllı telefonlar ve şarj cihazları bulundu. Toplam değeri 750 bin dolar olan bu ürünler, 24 milyon 322 bin TL'ye denk geliyor. Öte yandan Çin'de yapılan bir başka operasyonda ise 167 milyon yuan değerinde sahte Apple ürünü ele geçirildi.

  • Yerel seçimlere iki gün kala BTK ve sosyal medya platformları arasında görüşme gerçekleştirildi
    11:10 Yerel seçimlere iki gün kala BTK ve sosyal medya platformları arasında görüşme gerçekleştirildi

    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) koordinasyonunda, yerel seçimlere iki gün kala sosyal medya platformlarıyla görüşme yapıldı. Görüşmelerde, seçim sürecinde yapılacak adımlar ve sosyal medyadaki manipülasyon ve yanlış bilgilerin önlenmesi ele alındı.

  • Kars'ta Asayiş Uygulamaları Memnuniyetle Karşılanıyor
    11:09 Kars'ta Asayiş Uygulamaları Memnuniyetle Karşılanıyor

    Kars İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan asayiş ve güvenlik uygulamalarında, 129 bin 98 vatandaşın GBT sorgulaması yapıldı. 48 bin 720 araç kontrol edildi. 430 umuma açık yer denetlendi. Uygulamalar sonucunda 57 kişi yakalanarak gözaltına alındı ve 35'i tutuklandı. Ayrıca uyuşturucu tacirleri ve kaçakçılara yönelik yapılan operasyonlarda, çeşitli miktarda uyuşturucu madde, kaçak tütün, silah, para ve altın ele geçirildi. Kars İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması adına bu tür denetim, uygulama ve operasyonlara devam edeceğini açıkladı.


Advertisement