Kuyuya Düşen Porsuk İçin Akut Ekipleri Seferber Oldu - Son Dakika
Güncel

Kuyuya Düşen Porsuk İçin Akut Ekipleri Seferber Oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yarıya kadar su dolu kuyuya düşen porsuk, AKUT ekiplerinin çalışmasıyla sağlıklı olarak çıkarıldı.

27.03.2015 17:37  Güncelleme: 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kuyuya düşen porsuk, AKUT ekiplerince kurtarıldı.Gümüşlük Mahallesi'ndeki bir mandalina bahçesinde bulunan yaklaşık 15 metrelik kuyunun içinden ses geldiğini duyan vatandaşlar, bölgeye gitti.

Kuyunun içindeki toprak bölgede bir porsuğun mahsur kaldığını gören Mehmet Özsarı, durumu belediye ekiplerine bildirdi. Ekiplerin kuyuya inememesi üzerine Bodrum AKUT ekiplerinden yardım istendi.

4 kişilik AKUT ekibi, yavru porsuğu kurtarabilmek için çalışma başlattı.İp düzeneği kurarak kuyuya inen bir AKUT gönüllüsü, açlıktan bitkin halde olan hayvanı fileyle kurtarmak istedi.

Porsuk, yaklaşık 45 dakikalık çalışmanın ardından yara almadan kurtarıldı, daha sonra doğal yaşama bırakıldı.AKUT Bodrum gönüllüsü Hatice Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, 4 kişilik gönüllü ekiple yaptıkları operasyonla porsuğu sağlıklı olarak kurtardıklarını ve doğaya saldıklarını söyledi.

Kuyuya Düşen Porsuk İçin Akut Ekipleri Seferber Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kuyuya Düşen Porsuk İçin Akut Ekipleri Seferber Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement