Kuzey Ege'de Sıcak Hava - Son Dakika
Güncel

Kuzey Ege'de Sıcak Hava

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Ağaç gölgelerinde oturanlar.

21.06.2016 20:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ağaç gölgelerinde oturanlar.

Suyun içinde yatarak serinlemeye çalışan köpek.

Kuşların akan suyun başında toplanmaları.

Derede yüzen çocuklar. Denize girenler.

Tatilci Mahir İlgönül ile röportaj.

Derede serinlemeye çalışan Mirza Erman ile röportaj. - Kuzey Ege'de 45 dereceyi bulan hava sıcaklıkları nedeniyle vatandaşlar, serinlemek için çeşitli yöntemler arıyor

Balıkesir'in Edremit Körfezi'nin de içinde bulunduğu Kuzey Ege'de 45 dereceyi bulan hava sıcaklıkları nedeniyle vatandaşlar serinlemek için çeşitli yöntemler arıyor.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir'in Ayvalık, Burhaniye, Gömeç, Edremit, Burhaniye ve Havran ilçelerini de kapsayan Edremit Körfezi'nde hava sıcaklıkları 45 dereceyi bulurken vatandaşlar, açık alanlarda ağaçlık alanları gibi gölge yerleri, çay bahçelerini tercih ediyor.

Sıcak havadan etkilenen yetişkinler serinlemek için gölge yerleri ve deniz kenarlarını seçerken, yaşları 12-17 arasında değişen çocuklar da Kazdağlarından gelen buz gibi suların aktığı derelere girerek serinlemeye çalışıyor.

Edremit Körfezi'nde tatil için bulunan Mahir İlgönül, ağaç altında oturduğunu belirterek, "Sıcaklar çok fena. Gölgelere kaçıyoruz. 45 derece sıcaklık. Gölgeye kaçıyoruz ve gölgede oturup çayımızı, soğuk suyumuzu içerek serinlemeye çalışıyoruz." dedi.

Akçay'da dereye girerek serinlemeye çalışan çocuklardan Mirza Erman ise, "Şu anda hava çok sıcak. Serinlemek için köprüden atlıyoruz. Bu tehlikeli ama insan serinlemek istediğinde tehlike filan gözetmiyor." diye konuştu.

Kuzey Ege\'de Sıcak Hava
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kuzey Ege'de Sıcak Hava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement