Kuzey Ege'deki Kuvvetli Fırtına - Son Dakika
Yerel

Kuzey Ege'deki Kuvvetli Fırtına

Kuzey Ege\'deki Kuvvetli Fırtına

Sabah saatlerinde iptal edilen Çanakkale Kilitbahir feribot seferleri yeniden yapılmaya başlandı Fırtına nedeniyle Eceabat'ta 2, Çanakkale'de 5 kilometreye ulaşan araç kuyruğu oluştu.

01.02.2015 23:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Ege'de etkili olan kuvvetli fırtına hayatı olumsuz etkiliyor.

Alınan bilgiye göre, saatteki hızı zaman zaman 100 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle sabah saatlerinde iptal edilen Çanakkale- Kilitbahir feribot seferleri, yeniden yapılmaya başlandı.

Çanakkale- Eceabat arasında tek noktada yapılan feribot seferleri nedeniyle Eceabat'ta 2, Çanakkale'de 5 kilometreye ulaşan araç kuyrukları oluştu.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ağır tonajlı araçları İskele Meydanı'nın yanı sıra Troya ve Piri Reis caddeleri ile Balıkesir asfaltında bekletiyor.

Çanakkale ile adalar arasındaki deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ yetkilileri, Çanakkale-Kilitbahir ve Çanakkale-Eceabat arasındaki feribot seferlerinin saatsiz olarak sürdürüldüğünü, bunun dışındaki Lapseki- Gelibolu, Kabatepe- Gökçeada ve Geyikli- Bozcaada arasındaki seferlerin ise halen olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamadığını belirtti. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kuzey Ege'deki Kuvvetli Fırtına - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement