Kuzey Ege'deki Kuvvetli Fırtına - Son Dakika
Yerel

Kuzey Ege'deki Kuvvetli Fırtına

Kuzey Ege\'deki Kuvvetli Fırtına

Gelibolu Lapseki arasındaki feribot seferleri yeniden yapılmaya başladı Sabaha karşı etkili olan kısa süreli sağanağın ardından Sarıçay üzerinde toplanan çöpler, Çanakkale Boğazı'na akıyor.

02.02.2015 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Ege'de etkili olan kuvvetli fırtına etkisini azalttı.

Alınan bilgiye göre, 3 gündür etkili olan ve saatteki hızı zaman zaman 100 kilometreye ulaşan fırtına etkisini kaybederek 40 kilometreye kadar düştü.

Fırtınanın azalmasının ardından daha önce iptal edilen Gelibolu- Lapseki arasındaki feribot seferleri yeniden yapılmaya başladı.

Çanakkale ile adalar arasındaki deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş yetkilileri, Çanakkale- Kilitbahir, Çanakkale- Eceabat ve Gelibolu-Lapseki arasındaki seferlerin normal olarak yapıldığını, şu anda sadece Kabatepe- Gökçeada ve Geyikli- Bozcaada seferlerinin gerçekleştirilemediğini kaydetti.

Öte yandan sabaha karşı etkili olan kısa süreli sağanağın ardından kenti ikiye bölen Sarıçay üzerinde toplanan çöpler, Çanakkale Boğazı'na akıyor.

Fırtına ve sağanak nedeniyle Çileder Dere üzerinde toplanan ağaç ve dal parçalarının yanı sıra atık malzemeler, yükselen su debisiyle birlikte boğaza taşınıyor. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kuzey Ege'deki Kuvvetli Fırtına - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement