Kuzey İrlandalılar 'Aşkla' Tutuklanmak İstiyor - Son Dakika
Dünya

Kuzey İrlandalılar 'Aşkla' Tutuklanmak İstiyor

Kuzey İrlanda'da görev yapan bir erkek polis sosyal medyada 'tutuklanma isteği' yarattı.

29.08.2016 18:16  Güncelleme: 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey İrlanda Polis Teşkilatı (PSNI), Facebook hesabından The Red Hot Chilli Peppers ve Avicii'nin de sahne alacağı bir müzik festivali için alınan güvenlik önlemlerine ilişkin bir bilgilendirme mesajı paylaştı. Mesajda konuya ilişkin açıklama yapan Başkomiser Bobby Singleton'un da fotoğrafları kullanıldı.

''BENİ HER GÜN TUTUKLAYABİLİR''

Sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgiliyle takip edilen açıklama binlerce kez beğenilip paylaşıldı. Paylaşıma gösterilen bu ilginin nedeni ise mesaja yapılan yorumlarla anlaşıldı. Zira mesajın ilgi çeken bölümü yazılanlar değil, açıklamayı yapan Başkomiser Singleton'du.

Kimi Facebook kullanıcıları "beni her gün tutuklayabilir" yazarken, bazıları da "Bobby kendi güvenliği için kilitli bir yerde tutulmalı. Eminim ki kadınlar ona yönelik hareketlerinden sorumlu tutulamaz" yorumunda bulundu. Paylaşıma yorum yapanlar arasında Singleton'u ABD'li oyuncu Ben Affleck'e benzetenler de vardı.

Bu arada olay yaratan paylaşımdan sonra Twitter hesabı üzerinden bir mesaj paylaşan Singleton, bir kullanıcının mesajı verdiği yanıtta "İş arkadaşlarım iyice kapatıldığımdan emin oluyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sputnik Türkiye

Kuzey İrlandalılar \'Aşkla\' Tutuklanmak İstiyor

Son Dakika Dünya Kuzey İrlandalılar 'Aşkla' Tutuklanmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement