Kuzey Rüzgarı Mamak'tan Esecek - Son Dakika
Kültür Sanat

Kuzey Rüzgarı Mamak'tan Esecek

Mamak’ta ’Kuzey Rüzgarı’ adı verilen konserde, Trabzon, Giresun, Artvin, Rize gibi birbirinden güzel Karadeniz yöresine ait Türk Halk Müziği eserleri, sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

19.01.2016 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak'ta 'Kuzey Rüzgarı' adı verilen konserde, Trabzon, Giresun, Artvin, Rize gibi birbirinden güzel Karadeniz yöresine ait Türk Halk Müziği eserleri, sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Sosyal ve kültürel alanda birçok başarılı projeye imza atan Mamak Belediyesi, her fırsatta düzenlediği çeşitli etkinlikleri Mamak halkı ile buluşturmaya devam ediyor. Belediye, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği konser etkinliğinin üçüncüsünü gerçekleştiriyor. Koro şef yardımcısı Turgay Coşkun yönetiminde halka açık ve ücretsiz verilecek konser 21 Ocak Perşembe günü saat 19.30'da Prof. Dr Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Yaklaşık 2 saat sürecek konsere tüm vatandaşları davet eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya değer veriyoruz. Başta çocuklarımız olmak üzere konservatuarımız ve enstrüman kurslarımız herkese açık. Kültürümüzü yaşatanlara, üretenlere, taşıyanlara, öğretenlere teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızı konsere davet ediyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Kuzey Rüzgarı Mamak'tan Esecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement