Kuzey Veziristan'daki Hava Saldırılarında 28 Militan Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Kuzey Veziristan'daki Hava Saldırılarında 28 Militan Öldürüldü

Pakistan'ın Afganistan sınırındaki aşiret bölgesi Kuzey Veziristan'da düzenlenen yeni hava saldırılarında 28 militanın daha öldürüldüğü belirtildi.

21.10.2014 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pakistan'ın Afganistan sınırındaki aşiret bölgesi Kuzey Veziristan'da düzenlenen yeni hava saldırılarında 28 militanın daha öldürüldüğü belirtildi.

Pakistan Ordu Sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, "Kuzey Veziristan'ın Dattahel bölgesine düzenlenen hava saldırılarında 28 teröristin öldürüldüğü, öldürülenler arasında yabancıların da olduğu" bildirildi.

Açıklamada ayrıca 15 Haziran'dan bu yana Pakistan ordusu tarafından Taliban'a yönelik "Zarbe Azb" adı verilen askeri operasyonlarda 1300 den fazla militanın, 100'ün üzerinde de askerin öldüğü belirtildi.

Öte yandan Pakistan ordusunun Hyber aşiret bölgesinde de militanlara karşı hava ve karadan operasyon başlattığı açıklandı.

AA muhabirine yaptığı açıklamada Pakistan askeri yetkilisi, "Bu operasyon bir kaç gün önce başlatıldı ve 30'dan fazla Taliban militanı öldürüldü" dedi.

Hyber aşiretinden elde edilen bilgilere göre, operasyondan dolayı Bara bölgesinden binlerce insan emin yerlere göç etmeye başladı. - Pakistan

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kuzey Veziristan'daki Hava Saldırılarında 28 Militan Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement