Kuzeyin Oğlu Manisa'yı Salladı - Son Dakika
Güncel

Kuzeyin Oğlu Manisa'yı Salladı

Kuzeyin Oğlu Manisa\'yı Salladı

Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran binlerce Manisalıya unutamayacakları bir gece yaşatan ünlü sanatçı, zaman zaman yaptığı esprilerle de geceye renk kattı.

17.10.2014 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Hemşeri Dernekleri Festivali çerçevesinde, Karadeniz şarkılarının vazgeçilmez ismi Volkan Konak sahne aldı.

Ünlü sanatçı Volkan Konak Hemşeri Dernekleri Festivali çerçevesinde, Cumhuriyet Meydanı'nda sahne aldı. Konseri Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ile birlikte daire başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş izledi. En güzel parçalarını Manisalılar için seslendiren ünlü sanatçı, gerek hüzünlü, gerekse hareketli şarkılarıyla kendisini izlemeye gelenleri mest etti. Karadeniz ezgileriyle, konseri izlemeye gelenleri coşturan ünlü sanatçı, şarkı aralarında anlattığı komik hikâyelerle hayranlarını güldürdü.

Has Uşağa Benziyor

Konserde Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sahneye çıkarak ünlü sanatçıya çiçek ve içerisinde Mesir Macunu bulunan bir sepet hediye etti. Volkan Konak ile ilk kez karşılaşma fırsatı bulduğunu ifade eden Vali Bektaş, "Bu uşak has uşağa benziyor" espri yaparken, gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Volkan Konak'a Teşekkür Etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise Volkan Konak'a "Değerli Kardeşim" diye hitap ederken, "Kendisiyle uzun yıllardır sahne aldığı konserlerde bir araya gelme fırsatımız oldu. Manisalılar adına sanatçımıza bize böyle güzel bir gece yaşattığı için teşekkür ediyorum. Daha nice güzel gecelerde buluşmak üzere tüm hemşerilerime saygılarımı sunuyorum" dedi.

Konser Geç Saatlere Kadar Devam Etti

Çiçek takdiminin ardından konserine kaldığı yerden devam eden ünlü sanatçı, hayranlarının istek parça teklifini de geri çevirmedi. Konser alanını dolduran binlerce Volkan Konak hayranının yanı sıra evlerinin balkonlarından konseri izleyenler sanatçıya büyük ilgi gösterdi. Geç saatlere kadar devam eden konserin ardından sanatçı hayranlarına veda ederek sahneden ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kuzeyin Oğlu Manisa'yı Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement