Kuzka; Hanönü Belediyesi'nin Sağlıklı Yaşam Projesini Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Kuzka; Hanönü Belediyesi'nin Sağlıklı Yaşam Projesini Kabul Etti

Kuzka; Hanönü Belediyesi\'nin Sağlıklı Yaşam Projesini Kabul Etti

Hanönü Belediyesinin hazırlamış olduğu “Sağlıklı Yaşam Projesi”Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından kabul edildi.

17.11.2015 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hanönü Belediyesinin hazırlamış olduğu "Sağlıklı Yaşam Projesi"Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından kabul edildi.

2015 Yılı Bölge Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında "Hanönü Sağlıklı Yaşam Parkı" projesinin mali destek sözleşmesi Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ramazan Çağlar tarafından Kuzka Genel Sekreterliğinde imzalandı. Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, "İlçemiz için güzel bir projeye daha imza attık. Cenabı Allah'ın izni ile bu projenin kabul edilmesinde emeği geçen Başta Kastamonu valimiz Sayın Şehmuz Günaydın, Kastamonu Belediye Başkanı sayın Tahsin Babaş, İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Mehmet Kayıkçı, Kastamonu Sanayi Ticaret Borsası Başkanı Sayın Sedat İşeri ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) kurulunun tüm üyelerine şahsım ve ilçe halkımız adına sonsuz şükranlarımı sunarım" dedi.

Başkan Uçar, "Proje kapsamında belediyemiz tarafından ilçe merkezinde yapılacak 600 bin TL bütçeli "Hanönü Sağlıklı Yaşam Parkı" projesine KUZKA tarafından %75'lik kısmı olan 450 bin TL mali destek sağlanırken, belediyemiz de projeye 150 bin TL kaynak sağlayacak" diye konuştu.

Hanönü ilçe halkına sağlıklı ve sosyal bir yaşamın kapılarını aralayacağını ifade eden Uçar, "4 bin 30 metre kare alana sahip sağlıklı yaşam parkında yeşil alanlar, çocuklara, engellilere ve bayanlara yönelik sosyal yaşam alanlarının yanı sıra, sosyal donatılar ve halkın boş zamanlarını değerlendirebileceği fiziksel aktivite alanları oluşturulması planlanıyor, İlçemize hayırlı olmasını dileriz" diye kaydetti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuzka; Hanönü Belediyesi'nin Sağlıklı Yaşam Projesini Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement