Kuzka ve Okab Toplantıları Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kuzka ve Okab Toplantıları Yapıldı

Kuzka ve Okab Toplantıları Yapıldı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) ve Orta Karadeniz Kalkınma Birliği (OKAB) 2015 yılı toplantısı, Kastamonu’da gerçekleştirildi.

29.01.2015 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) ve Orta Karadeniz Kalkınma Birliği (OKAB) 2015 yılı toplantısı, Kastamonu'da gerçekleştirildi.

KUZKA salonunda yapılan toplantıya, Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger ve Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ile Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Arslan, KUZKA Ajansı Genel Sekreter Vekili Av. Hilmi Ergül, OKAB Başkanı Ferhat Can ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantıda, Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerini kapsayan Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) ve Orta Karadeniz Kalkınma Birliği (OKAB), 2015 yılı çalışma programı ile bütçe görüşmeleri ve proje teklif çağrıları görüşüldü.

KUZKA toplantısı sonrası Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger ile Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Vali Günaydın'ı makamında ziyaret etti. Vali Günaydın, ziyaretten dolayı Sinop ve Çankırı valililerine teşekkür etti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuzka ve Okab Toplantıları Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement