Kuzuluk Göl Park'ta Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Kuzuluk Göl Park'ta Çalışmalar Sürüyor

Kuzuluk Göl Park\'ta Çalışmalar Sürüyor

Akyazı Belediyesi, Kuzuluk Mahallesi’nde bulunan ’Göl Park’ için çalışmaları hızlandırdı.

20.05.2015 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyazı Belediyesi, Kuzuluk Mahallesi'nde bulunan 'Göl Park' için çalışmaları hızlandırdı. Turistlerin uğrak yeri olması hedeflenen Göl Park'ta çalışmaları inceleyen Başkan Akcan, "Göl projemiz bittiğinde hizmet sektörüne önemli katkı sağlayacağımıza inanıyorum" dedi.

Doğal güzelliği ile ziyaretçilerin ilgisini çeken Kuzuluk Mahallesi Göl Park'ta başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çevre düzenlemesi ve diğer tüm çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanarak parkın hizmete alınması ile ilgili talimat veren Başkan Akcan, kayık turu gerçekleştirdi. Parkta mesire alanı, banklar, yürüyüş ve piknik alanları inşa ediliyor. Kısa bir süre içerisinde yapımı tamamlanacak olan parkın piknik keyfi ve doğal güzelliği ile Akyazı'nın en uğrak yerlerinden biri olması bekleniyor.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, "Aksartepe manzaralı, Kuzuluk Gölü'nde botla ilk denememizi gerçekleştirdik. Hedefimiz bu gölün hem Akyazı'lıların hem de diğer yerlerden gelen turistlerin uğrak yeri olması. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Göl projemiz bittiğinde hizmet sektörüne önemli katkı sağlayacağımıza inanıyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuzuluk Göl Park'ta Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement