KVP 242.Bölüm Fragmanı - Son Dakika
Soğuk Haber

KVP 242.Bölüm Fragmanı

KVP 242.Bölüm Fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölüm fragmanı yayında. 15 Ocak Perşembe akşamı ekranlara gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümün ilk görüntüleri izleyicilerle paylaşıldı.

08.01.2015 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler yaşanacak ? İşte detaylar..

Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölümde Brandon ve Polat Alemdar'ın bulunduğu mekanda büyük bir çatışma çıkar. Alemdar ve ekibi burada İngilizler'in hiç beklemediği bir anda, Lyon timinin kontrolü altında olan mekanda çok gizli operasyonla karşı atağa geçer. Cahit ve Pusat, yeni kurulacak olan konsey hakkında görüşüyorlar. İstanbul sefiri olmak için iki güçlü adaydan biri olan Pusat Çakır, Cahit'ten sefir olabilmesi için yapması gerekenleri öğreniyor. Cahit Pusat'a, Baltazar karşısında harekete geçmesi gerektiğini söylüyor.

Kurtlar Vadis Pusu yeni bölümün önemli gelişmelerinden biri de İstanbul'da patlatılacak olan bombadır. KGT tarafından ele geçirilen Sagir adamlarına bombalı eylem talimatı veriyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun en eski hesaplaşmalarından biri gerçekleşiyor. Erhan, Tilki'den arkadaşlarının intikamını alma fırsatı yakalıyor. Ancak Erhan bu konuda çok ta başarılı olamıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölümde başka neler var ? Detaylar ve çok daha fazlası 15 Ocak Perşembe akşamı ekranlarda olacak.

KURTLAR VADİSİ PUSU 242.BÖLÜM FRAGMANI

Son Dakika Soğuk Haber KVP 242.Bölüm Fragmanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement