Labirent Tv'de İlk Kez D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

Labirent Tv'de İlk Kez D-Smart'ta

D-Smart, önemli ve ödüllü filmleri sinemalardan hemen sonra TV'DE İLK KEZ izleyicisi ile buluşturmaya devam ediyor.

05.07.2012 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen sezon gösterime girdiğinde büyük ilgi gören Kaybedenler Kulübü ile büyük başarı yakalayan yönetmen Tolga Örnek'in ödüllü son filmi Labirent, TV'de ilk kez D-Smart 11.Kanal Smart SineTürk'te, 07 Temmuz Cumartesi günü, saat 20.30'da ekrana gelecek.

Başarılı ve kaliteli, ödüllü Türk filmleri meraklılarının takipçisi olduğu D-Smart SineTürk kanalı, 17. Sadri Alışık Ödülleri'nden ve 12. Uluslararası İzmir Film Festivali'nden ödüllerle dönen Labirent'i TV'de ilk kez yayınlayacak.

Başrollerini Meltem Cumbul ve Timuçin Esen'in paylaştığı, yönetmenliğini ve senaristliğini genç ve başarılı yönetmen Tolga Örnek'in yaptığı Labirent filmi, 12. Uluslararası İzmir Film Festivali 2012'de Tolga Örnek'e "En İyi Yönetmen" ödülünü getirmişti. Labirent filmi, aynı festivalde ayrıca "En İyi Kurgu" ve "En Görüntü Yönetmeni" ödüllerini de toplayarak sinemaseverlerin ve sinema eleştirmenlerinin dikkatlerini üzerine çekmişti.

Labirent filmi ayrıca, başarılı oyuncu Timuçin Esen'e de Fikret adında bir istihbaratçıyı canlandırdığı rolüyle Uluslararası Madrid Film Festivali'nde "Yabancı Dilde En İyi Erkek Oyuncu" adaylığı getirmişti. Esen, filmde sergilediği güçlü oyunculuğu ile 17.Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri'nde "Ayhan Işık Özel Ödülü ''nü kazanırken, Labirent'te Esen ile başrolleri paylaşan Meltem Cumbul da başarılı oyunculuğu ile övgüler toplamıştı.

Türk-Alman ortak yapımı olan filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Sarp Akkaya, Rıza Kocaoğlu, Cem Bender, Altan Gördüm gibi oyunculuk dünyasının önemli ve başarılı isimleri de yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Labirent Tv'de İlk Kez D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement