Lacivert'ten Aşka Yakışan Lezzetler - Son Dakika
Güncel

Lacivert'ten Aşka Yakışan Lezzetler

Lacivert\'ten Aşka Yakışan Lezzetler

Lacivert Restaurant, Sevgililer Gününe özel hazırladığı menüsü ile İstanbul Boğazı'nın en güzel manzarası eşliğinde size unutulmaz bir gece vadediyor.

13.02.2014 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aşkının kıymetini her gün bilen ama özel bir günde, özel bir yemekle bir kez daha kutlamak isteyenler, sevgililer gününde Lacivert'te buluşacak. Bu özel geceyi Lacivert'te kutlamak isteyenler, yaratıcı Şef Hüseyin Ceylan ve ekibinin hazırladığı, sunumu ve lezzetiyle cezbeden 'aşk menüsü'nü tatma imkânı bulacaklar.

'Fincanda Safranlı Kırlangıç Balığı Çorbası' ile başlayan gecede soğuk başlangıç olarak 'Körpe Roka yaprakları üzerinde Avokadoya doldurulmuş taze kişniş ile marine edilmiş Karabiga Karidesli Enginar' sunulacak. Lacivert'in özel Sevgililer Günü menüsünde ara sıcak olarak ise birbirinden cazip üç farklı lezzet yer alacak: ızgara Bozcaada kalamarı, rezeneli beğendi ile ızgara Bozcaada ahtapotu ve kurutulmuş ördek etli, kuş üzüm çam fıstık ve bademli börek. Manzaraya, aşka, sohbete doymak için, 'Narlı Karsambaç' ile verilen kısa bir aranın ardından, ana yemek olarak 'Izgara Bonfile, fırınlanmış sarımsak, taze kuşkonmaz ve kuzugöbeği mantarı sosu eşliğinde' masanıza gelecek. Gecenin tatlı sürprizi ise çiftlere özel hazırlanan 'Aşk Pastası' olacak.

Gecenin ilerleyen saatlerinde variller içerisindeki ateş şöleni ile aydınlanan Lacivert'in rıhtımında başlayacak DJ partisine ise sıcak şarap, Boğaz, yıldızlar ve dans eşlik edecek.

Bu muhteşem gecenin fiyatı limitsiz yerli içki dahil olarak 300 TL.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lacivert'ten Aşka Yakışan Lezzetler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement