Ladik Belediye Başkanından Havza Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ladik Belediye Başkanından Havza Belediyesine Ziyaret

Ladik Belediye Başkanı seçilen Selim Özbalcı, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

16.04.2014 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçimlerde Ladik Belediye Başkanı seçilen Selim Özbalcı üçüncü dönem Havza Belediye Başkanı seçilen Murat İkiz'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Selim Özbalcı'nın hayata geçireceği projeler ile Ladik'in hızlı bir şekilde gelişeceğine inandığını belirtti.

İkiz, "Selim kardeşimin başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Kendisine hizmet yolunda elimizden gelen katkıyı vermeye de hazırız. Selim kardeşimize görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Özbalcı ise Murat İkiz'in çevrede başarılı ve tecrübeli bir başkan olarak tanındığını ve Havza'yı bölgede örnek bir ilçe haline dönüştürdüğünü ifade ederek, "Sayın başkanımızın bilgi ve tecrübelerinden alacağımız çok şey var. Ladik'e hizmet etmek için çıktığımız bu yolda sayın başkanımızın her türlü deneyim, bilgi ve birikiminden yararlanmak isteriz. Büyüklerimizin bize aktaracağı görüş ve önerileri can kulağı ile dinlemeye hazırız" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ladik Belediye Başkanından Havza Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement