Ladik'te Engelliler ve Aileleri İçin Tirit Gecesi Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Ladik'te Engelliler ve Aileleri İçin Tirit Gecesi Düzenlendi

Ladik Belediyesi ile Ladik Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğinde engelli vatandaşlar ile ailelerine yönelik tirit gecesi düzenlendi.

23.01.2016 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ladik Belediyesi ile Ladik Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğinde engelli vatandaşlar ile ailelerine yönelik tirit gecesi düzenlendi.

Ladik Belediyesi Göl Tesislerinde gerçekleştirilen tirit gecesinde, engelliler ve ailelerinin yanı sıra protokol üyeleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri bir araya geldi.

Benzer etkinlikler sayesinde engelli ailelerin yükünü hafifletmek istediklerini vurgulayan Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, engelliler ile ailelerini mutlu görmek istediklerini kaydetti. Daha önce toplumun içine çıkmaktan imtina eden engelli ailelerinin bugün rahatlıkla sosyal hayata karıştığını ifade eden Balcı, "Bugün engelli yavrularımız, ülkemizin dört bir yanındaki etkinliklere devletimizin imkanlarıyla gidiyorlar. Toplumun her kesiminde, hala kalmışsa eğer, engelli vatandaşlarımız konusundaki zihinlerdeki engeli hep birlikte kaldıralım" dedi.

Programın yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Özbalcı, "Bu geceye katkı sağlayan ve engellilerle ilgili yürüttüğümüz etkinliklerle farkındalık oluşturduklarına inandığım değerli konuklarımıza ve emek veren tüm personelime teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Programa Kaymakam Mustafa Temiz, Garnizon Komutanı Jan.Yzb.Çağlar Sakinci, Cumhuriyet Savcısı Keramettin Kaya, Müftü Hüseyin Çekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, Karadeniz Engelliler Federasyonu (KEF) Başkanı Selman Saruhan, Ladik Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seyit Ahmet Ayan, siyasi parti temsilcileri ile engelliler ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ladik'te Engelliler ve Aileleri İçin Tirit Gecesi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement