Lahmacun Brüksel'de "Üstün Tat Ve Kalite Ödülü"nü Aldı - Son Dakika
Güncel

Lahmacun Brüksel'de "Üstün Tat Ve Kalite Ödülü"nü Aldı

Lahmacun Brüksel\'de "Üstün Tat Ve Kalite Ödülü"nü Aldı

Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü'nün 1961 yılından beri her yıl düzenlediği lezzet ve kalite ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu.

12.06.2014 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkemizin ilk ve tek Superior Taste Award sahibi çiğ köfte üreticisi Tatlıses Gıda, geçtiğimiz gün düzenlenen törende lahmacun ile de aynı ödüle layık görüldü. Geleneksel lezzetlerimizi başarıyla ulusal arenada temsil eden marka, dünya çapında kabul gören bu ödülle ülkemize yeni bir başarı daha kazandırdı.

57 ülkeden 1.500'den fazla yiyecek ve içecek, International Taste and Quality Institute'ye getirilerek birbirinden farklı lezzet testlerine tabi tutuldu. Markalarının yerel ve uluslararası pazarda farklılaşmasını ve bilinirliğinin artmasını isteyen Türk şirketler de, ürünlerinin Superior Taste Award ile sertifikalanması için Brüksel'e gönderdi. Yiyecek ve içeceklerin lezzetlerinin değerlendirilmesi 60 yıldızlı şef ve 60 sömeliyen tarafından kapalı göz testi ile gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıl çiğ köfte ile Superior Taste Award alan Tatlıses Gıda, bu yıl da bir başka geleneksel lezzetimiz olan lahmacun ile Türklerin gıda sektöründeki başarısını tescil ettirdi.

HEDEFİMİZ: TÜRK GIDA SEKTÖRÜNÜN DÜNYA ÇAPINDA BAŞARILARLA ANILMASI

Tatlıses Gıda Genel Müdürü Elif ATTEPE;" Markamızın dünya çapında kabul gören 'Üstün Tat ve Kalite Ödülü'ne ikinci kez lahmacunla layık görülmesinden dolayı gurur duyuyoruz. Lezzetin tüketiciler için önemli olması, yüksek kaliteli ürün beklentisinin artması, Türk yiyecek ve içeceklerine ulusal ve uluslararası pazarda talebin büyümesi adına ITQI'nin çalışmalarının büyük önem taşıdığını düşünüyoruz. 'Üstün Tat ve Kalite Ödülü'ne sahip "ilk ve tek" çiğ köfte markasıydık, şimdi lahmacun ile de bu başarıyı tescilledik. Hedefimiz geleneksel ürünlerimizin tüm dünyada tanınırlığının ve tüketiminin artması, ülkemizin gıda sektöründe daha büyük başarılarla anılması…" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lahmacun Brüksel'de 'Üstün Tat Ve Kalite Ödülü'nü Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement