'Lale Devri'nin Dalya Sevinci - Son Dakika
Magazin

'Lale Devri'nin Dalya Sevinci

\'Lale Devri\'nin Dalya Sevinci

FOX'ta yayınlanan "Lale Devri" dizisi bu hafta yayınlanacak olan 100. bölümü ile dalya diyecek.

06.02.2013 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Show TV'de düşük reytingleri sebebiyle yayından kaldırılan "Lale Devri", FOX'a transfer olmuştu. FOX'ta da düşük reytinglerle yayın hayatına devam eden "Lale Devri, Avşar Film'in FOX'ta yayınlanan diğer dizisi "Yer Gök Aşk" ın başrol oyuncusu Selen Soyder'i kadrosuna kattı.

"Lale Devri", bu transferle FOX'un en çok izlenen dizisi oldu. "Lale Devri", 100.bölümüyle Cumartesi 20.15'de ekranlara gelecek.

100. BÖLÜM ÖZETİ

Azra ve Kerem'in sevgili olduklarını düşünen Toprak biraz rahatlamıştır. Zümrüt, bu oyunu öğrenince öfkeden deliye dönecektir! Kerem ise Azra'ya yakın olmaktan gayet memnundur! Zümrüt'ün tekrar gözüne girmek isteyen Azra, Çınar'la yakınlaşmak için her fırsatı kullanır. Hasta numarası yapıp Çınar'ı evde çalışmaya ikna etmeyi başarır. Toprak bunu öğrendiğinde öfkesi büyük olacaktır. Tibet'in kardeşi olduğunu öğrenen Çınar, İkbal ve Necip'e çok sinirlenir. Toprak'la dertleşmek için kreşe giden Çınar, hiç hoşlanmayacağı bir sürprizle karşılaşacaktır. Toprak ve Çınar büyük bir kavga ederler. Canı çok sıkılan Çınar soluğu bir barda alır. Azra ise onu teselli etmek için hazır beklemektedir. Çınar'ı tuzağa düşürmeyi başaran Azra amacına ulaşmak üzeredir

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin 'Lale Devri'nin Dalya Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement