Laleli Mahallesi'nde Dere Temizliği - Son Dakika
Güncel

Laleli Mahallesi'nde Dere Temizliği

Laleli Mahallesi\'nde Dere Temizliği

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre İlçesi 75. Yıl Mahallesi ile Laleli Mahallesi arasında kalan dereyi temizledi.

24.09.2014 09:20  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, koku ve görüntü kirliliğinden şikayetçi olan mahalle sakinlerinin isteği üzerine harekete geçerek temizleme çalışması yaptı.

İl genelindeki hizmetlerini Manisa'nın tüm mahallelerine yayan Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesi Laleli Mahallesi'nde dere temizliği çalışması yaptı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan ıslah çalışmaları mahalle sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. 75. Yıl Mahallesi ile Laleli Mahallesi arasında kalan kısımda meydana gelen yoğun koku ve görüntü kirliliğinden rahatsız olan mahalle sakinleri Laleli Mahalle Muhtarı Bedriye Yıldız Pehlivan aracılığıyla verdikleri dilekçe ile sorunlarını dile getirdi. Dere yataklarını dolduran katı atık, ot ve çamurların temizlenerek hem görüntü kirliliğinin hem de çevreyi rahatsız eden kokuların ortadan kalktığını söyleyen Laleli Mahalle Muhtarı Bedriye Yıldız Pehlivan, "Bir süredir devam eden, deremizdeki kokudan dolayı hem 75. Yıl Mahallesi, hem de Laleli Mahallesi sakinleri büyük bir rahatsızlık duyuyordu. Bu konuyla ilgili olarak MASKİ Genel Müdürlüğü'ne vermiş olduğumuz dilekçe Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na yönlendirildi. Yapmış olduğumuz görüşmelere hızlı bir şekilde cevap veren Fen İşleri Daire Başkanlığı geçen pazar günü deremizde temizleme çalışmaları yaparak bu sorunu ortadan kaldırdı.

Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz

Bozköy deresinden gelen, alüvyon ve kirli toprakların kaldırılmasıyla rahatsız edici kokuların ortadan kalktığını belirten Laleli Mahalle Muhtarı Pehlivan, Büyükşehir Belediyesi'ne, MASKİ yetkililerine ve Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerine sorunlarına hızlı bir şekilde cevap verdiği için mahalle sakinleri ve kendi adına teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Laleli Mahallesi'nde Dere Temizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement