Lampard, Chelsea'ye Attığı Golden Sonra Sevinmedi - Son Dakika
Spor

Lampard, Chelsea'ye Attığı Golden Sonra Sevinmedi

15 yıl boyunca Chelsea'de forma giyen ancak geçen sezon başında takımdan ayrılan Lampard, eski kulübüne attığı golden sonra sevinç gösterisinde bulunmadı.

21.09.2014 20:16  Güncelleme: 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik yıllarından bu yana Chelsea'de forma giyen İngiliz orta saha Frank Lampard, Manchester City ile eski takımının ağlarını havalandırmayı başardı. Golden sonra yanına yaklaşan arkadaşlarını durduran tecrübeli futbolcu, sevinç gösterisinde bulunmayarak iki takım taraftarının da alkışını topladı.

MOURINHO GÖZDEN ÇIKARMIŞTI

Israrla Stamford Bridge'de kalmak istediğini belirtmesine karşın Jose Mourinho tarafından gözden çıkarılan Lampard, geçen senenin şampiyonu Manchester City ile sözleşme imzalamıştı.

84'TE MAÇA BERABERLİĞİ GETİRDİ

Mücadelenin 78. dakikasında oyuna dahil olan deneyimli orta saha, 84. dakikada attığı golle takımına beraberliği getirdi. 10 kişi kalan City'nin zorlandığı anlarda sahne alan yıldız oyuncu, Milner'ın ön direğe kestiği ortaya tekte çok güzel vurdu ve ağları havalandırmayı başardı.

Lampard, 15 sene forma giydiği Chelsea'den bu yaz ayrılarak Manchester City'ye imza atmıştı. City ile bu sezon daha önce sadece Arsenal'e karşı forma giyebilen 36 yaşındaki futbolcu, mücadeleye ilk 11'de başlamış ve devre arasında oyundan alınmıştı.

Lampard, Chelsea\'ye Attığı Golden Sonra Sevinmedi
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Lampard, Chelsea'ye Attığı Golden Sonra Sevinmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement