Lampard'dan Chelsea'ye Geçit Yok: 1-1 - Son Dakika
Spor

Lampard'dan Chelsea'ye Geçit Yok: 1-1

Lampard\'dan Chelsea\'ye Geçit Yok: 1-1

Premier Lig'de haftanın maçında Manchester City'ye konuk olan Chelsea, ikinci yarıda 10 kişi kalan rakibi karşısında öne geçse de, eski yıldızı Lampard'ın golüne engel olamadı.

21.09.2014 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Premier Lig'de 5.hafta karşılaşmalarında Manchester City ile Chelsea'yi karşı karşıya getiren mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen maçın 66. dakikasında ev sahibi ekip Pablo Zabaleta'nın oyundan atılmasıyla sahada 10 kişi kalırken, Chelsea 10 kişilik rakibi karşısında golü bulmayı başardı. Ancak maçın 78. dakikasında oyuna dahil olan Frank Lampard, 85. dakikada eski takımına karşı kaydettiği golle takımına bir puanı kazandıran isim oldu. Deneyimli yıldızın bu golünden sonra sevinmemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

İLK YARIDA GOL YOK AMA...

Karşılaşmanın ilk yarısında oyunun genel olarak hakimi Manchester City olsa da, ev sahibi ekip rakip yarı sahada bir türlü istediği boşlukları bulamadı ve iki takım da bu bölümde net gol fırsatı üretme konusunda zorlandı.

10. dakikada Silva'nın kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Yaya Toure kafa vuruşunu yaptı ama top kaleci Courtois'da kaldı.

32. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrasında kafalardan seken topu ceza sahası içi sol çaprazda önünde bulan Agüero, bekletmeden yaptığı vuruşla kaleye göndermek istedi ama meşin yuvarlak farklı bir şekilde üstten auta gitti ve ilk 45 dakika golsüz beraberlikle geçildi.

İkinci yarının detayları az sonra...

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Lampard'dan Chelsea'ye Geçit Yok: 1-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement