Lapseki AK Parti Kadın Kolları'ndan Kılıçdaroğlu'na Tepki - Son Dakika
Güncel

Lapseki AK Parti Kadın Kolları'ndan Kılıçdaroğlu'na Tepki

Lapseki AK Parti Kadın Kolları\'ndan Kılıçdaroğlu\'na Tepki

Çanakkale'nin Lapseki İlçesi'nde, AK Parti İlçe Kadın Kolları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözlerini yapılan yürüyüşle protesto etti.

10.04.2016 00:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Lapseki İlçesi'nde, AK Parti İlçe Kadın Kolları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözlerini yapılan yürüyüşle protesto etti.

Lapseki Sahil Kordonboyu'nda toplanan AK Parti Lapseki Kadın Kolları ve partililer hep birlikte  iskele meydanına yürüdü. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer ve yönetim kulu üyeleri de kadın kollarına destek olmak için yürüyüşe katıldı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevda Kılıç burada yaptığı açıklamada, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 5 Nisan tarihinde grup toplantısında Aile ve Sosyal Politikadan Sorumlu Devlet Bakanımız Sema Ramazanoğlu hakkında ahlak sınırlarını aşan söylemleri nezaket sınırlarını fazlasıyla aşan bir açıklama olmuştur. Bu üslup hiç kimseye yakışmayacağı gibi bir partinin genel başkanına, bir milletvekiline hiç yakışmayacak bir üsluptur. Atasözlerimize kadar yansımış bir gerçek olarak 'Devrişin fikri ne ise zikride odur' deyimi Kılıçdaroğlu'nun zihin dünyasının nasıl çalıştığını açık bir şekilde ortaya koyuyor. Demek ki bu ifadeler Kılıçdaroğlu'nun iç dünyasındaki fikir mutfağını yansıtan ifadelerdir" dedi.

Kılıçdaroğlu'nu milletin vicdanına havala ettiklerini belirten Sevda Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu hakaret dolu açıklamaları ile aslında Kılıçdaroğlu zihninde kadın olgusuna ait neleri taşıdığını da ortaya koymuştur. Bu hakaretleri ettiğine göre Kılıçdaroğlu kadın deyince nasıl düşüneceği ve ilk akla nelerin geleceğini ve onun zihninde kadının nasıl yer ettiği de deşifre etmiştir. Öte yandan kullandığı bu ifadesi ile eğitim seviyesinin ve ahlakını da sergilemiştir. Ancak daha da önemlisi Kılıçdaroğlu'nun yanında bulunan kadınlar son derece dikkatli olmalıdırlar. Çünkü Kılıçdaroğlu yapmış olduğu bu açıklama ile kadın hakkında zihninde neleri beslediğini göstermiş olmaktadır. Bütün kadınlar bilmelidir ki; kadın deyince Kılıçdaroğlu'nun zihni böyle çalışıyormuş. Bu arada, bir de Kılıçdaroğlu'un ağzından 'temiz siyaset' kelimesini hiç düşürmeyen birisi olarak temiz siyasetten anladığını da örneklendirmiştir. Ne yazık ki her şey ortadadır. Kılıçdaroğlu'nu bir kadına, bir anneye bir bakana bu denli açık konuşan bu şahsı milletin vicdanına havale ediyoruz."

AK Parti Lapseki Kadın Kolları Yönetim Kurulu ile partililer, alkışlarla ve ellerinde taşıdıkları dövizlerle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu protesto etti.

- Lapsekiçanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lapseki AK Parti Kadın Kolları'ndan Kılıçdaroğlu'na Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement