Lapseki'de Halı Saha Tesisleri Açıldı - Son Dakika
Yerel

Lapseki'de Halı Saha Tesisleri Açıldı

Lapseki\'de Halı Saha Tesisleri Açıldı

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın katkılarıyla halı saha tesisi açılışları yapıldı.

10.10.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ın katkılarıyla halı saha tesisi açılışları yapıldı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ın girişimleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığının katkılarıyla Çanakkale'nin ilçelerine 22 spor tesisi açılışın ilki Lapseki'de yapıldı. Açılışa AK Parti Milletvekili Bülent Turan, Milletvekili adaylarından Ayhan Gider, Jülide Kabak İskenderoğlu, Mehmet Özkurnaz parti yetkilileri ve vatandaşlar katıldı. AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan "Bugün Lapseki ilçesine gelirken yolda acı bir haberle geldik. Maalesef Ankara'da gerçekleşen kanlı eylem sonucu birçok vatandaşımızın öldüğü haberi geldi. Daha saldırıların soruşturması tamamlanmadan şu yada bu kurumları suçlamak tamamen yanlış olur. Biz bu oyunları çok gördük. İnşallah bunlarında üstesinden geleceğiz. Bugün halı saha tesisi açılış programları için buradayız. Çocuklarımızın bilgisayar başında vakit geçirmelerindense bu sahalarda sağlıklı bir gelişim içerisinde büyümelerini istiyoruz." dedi. Konuşmaların ardından sahanın açılışı gerçekleştirildi. Lapseki Spor Kulübü Başkanı Sadık Aydoğan üzerinde Bülent Turan'ın çocuklarının ismi yazılı forma hediye etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lapseki'de Halı Saha Tesisleri Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement