Lapseki'de "Hoş Geldin Küçük Hemşehrim" Projesi - Son Dakika
Güncel

Lapseki'de "Hoş Geldin Küçük Hemşehrim" Projesi

Lapseki Belediyesi tarafından başlatılan "Hoş Geldin Küçük Hemşehrim" projesi kapsamında, ilçede yeni doğan bebeklerin aileleri evlerinde ziyaret ediliyor.

13.07.2016 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lapseki Belediyesi tarafından başlatılan "Hoş Geldin Küçük Hemşehrim" projesi kapsamında, ilçede yeni doğan bebeklerin aileleri evlerinde ziyaret ediliyor.

Ekipler tarafında bebek sahibi olan aileler evlerinde ziyaret edilip çeşitli hediyelerle mutlulukları paylaşılıyor. Proje kapsamda bugüne kadar yaklaşık 400 aile ziyaret edildi.

Son ziyarete Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ın eşi Hacer Yılmaz, Belediye Meclisi Üyesi Sevda Kılıç, Lapseki Belediyesi Beyaz Masa görevlisi Bilge Dalkıran ile katılan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın eşi Kevser Turan, mutlulukların paylaşılarak çoğaldığını söyledi.

Turan, insanlar için bazı özel günler olduğuna işaret ederek, "Doğum da bunlardan biridir. Böylesine özel günde vatandaşımızın mutluluğunu paylaşmak kadar keyifli bir proje olamaz diye düşünüyorum. Lapseki Belediyemizi bu projeden dolayı tebrik ediyorum. İnsanlar özel günlerinde, mutlu anlarında, zor zamanlarında yanlarında birilerini görmek ister. Çok şükür belediyemiz insanımızı yalnız bırakmıyor. Ailelerimize uzun ömürler, yeni doğan bebeklerimize de sağlıklı bir hayat diliyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lapseki'de 'Hoş Geldin Küçük Hemşehrim' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement