Lapseki'de Ortak Proje Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Lapseki'de Ortak Proje Protokolü İmzalandı

Lapseki Halk Eğitim Merkezi (HEM) ile İki Alatlı Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafınan "Şuurlu Gençlik, Güvenlik Gelecek" adlı ortak proje protokolü imzalandı.

11.10.2014 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lapseki Halk Eğitim Merkezi (HEM) ile İki Alatlı Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafınan "Şuurlu Gençlik, Güvenlik Gelecek" adlı ortak proje protokolü imzalandı.

İki Alatlı Gençilk ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Hüseyin Şengil, düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, bilgi toplumunda, toplumsal hizmetlere yönelik taleplerin her geçen gün artış gösterdiğini söyledi.

Bilgi toplumunda yaşam ve çalışma şartlarının da hızla değiştiğini anlatan Şengil, "Eğitim ve hayat boyu öğrenme tüm toplumun süreklilik arz eden bir ihtiyacı haline dönüşmüş bulunmaktadır. Artan ihtiyacı karşılamak için sürekli yatırım yapmak ve hizmet üretmek gerekmektedir. İlçemiz nüfusu jeopolitik konumu gereği hızla artış temayülü göstermekte il merkezine yakınlığı sebebiyle de eğitim ihtiyacına yönelik bir takım imkanlardan yoksul kalabilmektedir. Bu ihtiyacı bu ihtiyacı karşılamak ve uzun kış gecelerini değerlendirmek üzere bir protokol imzaladık, hayırlı olsun" diye konuştu.

Lapseki HEM Müdürü Orhan Akman da projenin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yapılan protokol gereğince Arapça, Osmanlıca, KPSS hazırlık, Açık lise ve ortaokul sınavlarına hazırlık, Elif- Ba ve Tecvitli Kur'an öğrenme, satranç, gitar kursları açılacak. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lapseki'de Ortak Proje Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement