Lapseki Kaymakamı Şahin'den Gazi ve Şehit Yakınlarına İftar - Son Dakika
Güncel

Lapseki Kaymakamı Şahin'den Gazi ve Şehit Yakınlarına İftar

Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, gazi ve şehit yakınlarıyla iftarda bir araya geldi.

24.06.2016 22:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, gazi ve şehit yakınlarıyla iftarda bir araya geldi.

Lapseki Öğretmenevi'nde düzenlenen iftara, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Toy, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Göç, İlçe Jandarma Komutanı Emrah Avdan ile gazi ve şehit yakınları katıldı.

Kaymakam Şahin ile eşi iftardan önce masaları gezerek şehit yakınları ve gazilerle bir süre sohbet etti ve onlara karanfil verdi. Şahin, iftardan sonra yaptığı konuşmada, şehit yakınları ve gazilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şehitlerin aziz hatıralarını hep birlikte yadettiklerini ifade eden Şahin, "Şehitlerimizi anmak, onlara dua etmek ve gazilerimizle dayanışma için bugün bir aradayız. İnancımızda şehadet çok önemli bir yer tutuyor. Peygamberlerden sonra en önemli manevi mertebenin şehitlik olduğunu hepimiz biliyoruz. Şehitlerimiz namusumuza, istikbalimize, onurumuza sahip çıkmak için canlarını seve seve verdiler. Biz de devlet ve millet olarak aziz şehitlerimizin hatıralarını daima canlı tutacağız asla unutmayacağız. Bu aziz, cennet vatanı gözümüz gibi korumaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lapseki Kaymakamı Şahin'den Gazi ve Şehit Yakınlarına İftar - Son Dakika


Advertisement