Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin Görevine Başladı

Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin Görevine Başladı

Muş’un ilinin Varto ilçesi Kaymakamlığı görevinden Lapseki ilçesi Kaymakamlığına tayin edilen Tahir Şahin, görevine başladı.

27.07.2015 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un ilinin Varto ilçesi Kaymakamlığı görevinden Lapseki ilçesi Kaymakamlığına tayin edilen Tahir Şahin, görevine başladı.

Muş'un ilinin Varto ilçesi Kaymakamlığı görevinden Lapseki ilçesi Kaymakamlığına tayin edilen Tahir Şahin, görevine başladı. Mülki İdari Amirler Kararnamesinin Resmi Gazetede yayımlanmasının ardından görev yeri Çanakkale'nin Lapseki ilçesi olarak belirlenen Kaymakam Şahin, Cumartesi günü ilçeye geldi. Kurulan Halk Pazarında esnafları gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Şahin, resmi görevine başladı. İlçenin tarihi ile birlikte ülkenin inşası için manevi bir atmosferi taşıdığına değinen Kaymakam Şahin, "Görevimize başladık. Vatandaşlarla istişare içerisinde her gönle hitap edeceğiz. Çanakkale coğrafyası çok güzel ve köklü bir tarihe ev sahipliği yapıyor. Açıkçası bu topraklarda memleketimize hizmet edeceğim için sanki ilk günkü atamam kadar heyecanlıyım ve istekliyim" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Murat zerey: Hayırlı olsun ilçemize 0 0 Yanıtla

Advertisement