Lapseki Kaymakamı Tavlı'nın Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Lapseki Kaymakamı Tavlı'nın Ziyareti

Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ı ziyaret edip, tebrik etti.

09.04.2014 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ı ziyaret edip, tebrik etti.

Yılmaz'a, belediye başkanı seçilmesinden dolayı "hayırlı olsun" dileğini ileten Tavlı, topluma hizmet götürme konusunda bilgi birikiminin önemine değindi.

Hizmetin herkese nasip olmayacağını belirten Tavlı, "Nasip olanlar da hizmeti iyi yapmak gayreti içinde bulunmalı" dedi.

Belediye Başkanı Yılmaz ise Lapseki'nin temel sorunlarının henüz bitirilememiş olmasının eksiklik olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Temel sorunları bitireceğiz, yeni projeleri hayata geçireceğiz. Bölgedeki 3 belediye olarak birlikte çözeceğimiz sorularla halkımıza hizmet getireceğiz. Uçuk projelerimiz zaten yoktu. Şehrin ihtiyaç projeleri var. Bayramdere Barajı içme suyu projesini bu yıl programa aldırmak üzere hemen harekete geçtik. Programa inşallah alınacaktır. Doğalgaz da önceliklerimiz arasında. Başta Dalyan olmak üzere, Lapseki'de birçok daire boş duruyor. Yaşam kalitesini artıracak olan doğalgaz, belki de kış aylarında daha fazla insanın oturacağı bir durumu ortaya çıkaracaktır. Umarım ki bu girişimlerimizle oluşacak gelişmeler, gelecekte daha canlı bir Lapseki'ye dönüşü getirir." - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lapseki Kaymakamı Tavlı'nın Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement