Lapseki Meslek Yüksek Okuluna Ziyaret - Son Dakika
Eğitim

Lapseki Meslek Yüksek Okuluna Ziyaret

Lapseki Meslek Yüksek Okuluna Ziyaret

Lapseki Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Engin Gür’ü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) TIP Fakultesi Dekanı Prof.Dr Yavuz Demiraran makamında ziyaret etti.

12.02.2016 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lapseki Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Engin GürÇanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) TIP Fakultesi Dekanı Prof.Dr Yavuz Demiraran makamında ziyaret etti.

Lapseki Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Engin Gür'ü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) TIP Fakultesi Dekanı Prof.Dr Yavuz Demiraran makamında ziyaret etti. Prof.Dr Yavuz Demiraran'a beraberinde dekan yardımcısı Doç. Dr Mesut Erbaş, ÇOMÜ Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Aşık, Başhekim yardımcıları Yrd.Doc. Dr. Gökhan Erbağ, Yrd.Doc.Dr. Faruk Ozkul ve Gelibolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doc. Dr. İsmail Elagoz eşlik etti. Lapseki Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Engin Gür okulun akademik durumu ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Lapseki Meslek Yüksek Okuluna Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MSÜ Askeri Öğrenci Aday Tercih İşlemleri 10 Mayıs'ta Son Bulacak
    14:49 MSÜ Askeri Öğrenci Aday Tercih İşlemleri 10 Mayıs'ta Son Bulacak

    Milli Savunma Üniversitesi'nde (MSÜ) askeri öğrenci aday tercih işlemleri, 10 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek. 3 Nisan 2024 tarihinde başlayan tercih işlemleri, Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda duyuruldu. Tercih işlemleri https://personeltemin.msb.gov.tr/ internet adresinden yapılacaktır.

  • Samsun'da Güvenli Mahalle Güvenli Eğitim Projesi kapsamında öğrencilere eğitim verildi
    14:38 Samsun'da Güvenli Mahalle Güvenli Eğitim Projesi kapsamında öğrencilere eğitim verildi

    Samsun'da yürütülen Güvenli Mahalle Güvenli Eğitim Projesi kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü personeli tarafından İlkadım ilçesindeki özel bir okulda etkinlik gerçekleştirildi. Programda, meslek tanıtımı, temel güvenlik kuralları, trafik kuralları, güvenli internet kullanımı, teknoloji bağımlılığı ve akran zorbalığı gibi konular 160 öğrenciye anlatıldı. Etkinlikle öğrencilerin günlük hayatta karşılaşabilecekleri riskler konusunda bilinçlenmeleri hedeflendi ve etkinliğin ilerleyen dönemlerde devam edeceği belirtildi.

  • Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Köy Enstitüleri'ni kutladı
    14:36 Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Köy Enstitüleri'ni kutladı

    Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Köy Enstitüleri'nin kuruluşunun 84. yılını kutladı ve Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği'ni ziyaret etti.

  • Van Bilimsel-Mimari Gezi Programı Çalıştayı Düzenlendi
    14:06 Van Bilimsel-Mimari Gezi Programı Çalıştayı Düzenlendi

    Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Mimarlık Bölümü ve TraMod Academy iş birliğiyle düzenlenen 'Van Bilimsel-Mimari Gezi Programı' çalıştayı gerçekleştirildi. Programda, ülkede yaşanan toplumsal değişim ve dönüşümün geleneksel kalıpları farklılaştırdığı vurgulandı. Van'ın ekonomik ve kültürel açıdan büyük birikim ve zenginliğe sahip olduğu belirtilerek, bu zenginliğin korunması ve geliştirilmesinin önemi vurgulandı. Çalıştayda, Van'ın mimari oluşumu, milli mimari rönesansı, çağdaş mimaride geleneksel mimarinin etkileri ve geleneklerden ders almanın önemi gibi konular ele alındı.

  • Hakkari'den gelen öğrenciler GTÜ'yü ziyaret etti
    14:05 Hakkari'den gelen öğrenciler GTÜ'yü ziyaret etti

    Hakkari'de bulunan lise öğrencileri, GTÜ'yü ziyaret etti. Öğrenciler, üniversitenin öğretim ve sosyal alanlarını gezdikten sonra Rektör Prof. Dr. Hacı Ali Mantar ile bir araya geldi. Mantar, öğrencilere GTÜ'nün imkan ve olanakları hakkında bilgi vererek kariyer yolculuklarında dikkat etmeleri gereken konuları anlattı. Öğrencilere GTÜ'yü tercih etmeleri konusunda tavsiyede bulunan Mantar, Hakkari ve İstanbul valiliklerine teşekkür etti.

  • Iğdır'da özel eğitim meslek okulunda öğrenciler becerilerini geliştiriyor
    14:04 Iğdır'da özel eğitim meslek okulunda öğrenciler becerilerini geliştiriyor

    Iğdır Özel Eğitim Meslek Okulu'nda öğrencilere temel derslerin yanında seramik ve el sanatları atölyelerinde mesleki eğitim veriliyor. Öğrencilerin becerileri keşfedilerek mezun olduklarında çalışabilecekleri alanlarda eğitim alması hedefleniyor.

  • Kırşehir Muharrem Sayan Ortaokulu Öğrencileri TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda Projelerini Sergiledi
    13:48 Kırşehir Muharrem Sayan Ortaokulu Öğrencileri TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda Projelerini Sergiledi

    Kırşehir Muharrem Sayan Ortaokulu'nda öğrencilerin hazırladığı projeler, düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda sergilendi. Öğrencilerin fen ve teknoloji alanlarında yaptıkları araştırma ve projeler ilgi gördü. İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Gülşen, etkinliğin bilim ve teknolojiye olan ilgiyi artırdığını ve öğrencileri geleceğin bilim insanı ve teknoloji liderleri olma konusunda teşvik ettiğini belirtti.

  • Kilis'te Öğrenciler İçin Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Düzenlendi
    13:34 Kilis'te Öğrenciler İçin Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Düzenlendi

    Kilis'te İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'nde öğrenciler, yakan top, mendil kapmaca, ip atlama ve sek sek gibi oyunlar oynayarak hem yarıştı hem de eğlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, unutulmaya yüz tutmuş oyunları tekrar yaşatmaya çalıştıklarını belirtirken, başarılı olan öğrencilere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ödüllerinin verileceğini açıkladı.

  • Çin Büyükelçisi, ÇOMÜ Rektörünü ziyaret etti
    13:26 Çin Büyükelçisi, ÇOMÜ Rektörünü ziyaret etti

    Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Liu Shaobin ve beraberindeki heyet, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette ortak projeler, değişim programları, Ar-Ge çalışmaları ve Çin dili ve kültürüne ilişkin çalışmalar ele alındı.

  • Ağrı'da eğitim gören öğrenciler, Hatay'daki depremzedelere yardım gönderdi
    13:25 Ağrı'da eğitim gören öğrenciler, Hatay'daki depremzedelere yardım gönderdi

    Ağrı'da eğitim gören öğrenciler, 6 Şubat depreminden etkilenen Hatay'daki öğrencilere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle binlerce oyuncak, kitap ve hediyeler gönderdi.


Advertisement