Lapseki Sahneye Çıkıyor" Projesi Gmka'dan Destek Aldı - Son Dakika
Yerel

Lapseki Sahneye Çıkıyor" Projesi Gmka'dan Destek Aldı

Lapseki Sahneye Çıkıyor" Projesi Gmka\'dan Destek Aldı

Lapseki Belediyesi tarafından hazırlanan Lapseki Kaymakamlığı’nın ortak olduğu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nin iştirakçi olarak destek verdiği “Lapseki Sahneye Çıkıyor” ” adlı Proje Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından desteklendi.

11.11.2015 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lapseki Belediyesi tarafından hazırlanan Lapseki Kaymakamlığı'nın ortak olduğu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nin iştirakçi olarak destek verdiği "Lapseki Sahneye Çıkıyor" " adlı Proje Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından desteklendi.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın "Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı" çerçevesinde, en az 250 bin lira, en çok 1 milyon 375 bin lira mali destek sağlamaya yönelik yapılan proje başvuruları değerlendirmesi açıklandı. Lapseki Belediyesi tarafından hazırlanan Lapseki Kaymakamlığı'nın ortak olduğu, ÇOMÜ Öğretim Elemanlarından Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Dr. Alper Sağlık ve Öğr. Gör. Elif Sağlık'ın ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nin iştirakçi olarak destek verdiği "Lapseki Sahneye Çıkıyor" isimli proje desteklenmeye değer bulundu. Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Abdullah Kelkit ile bir araya geldi. Başkan Yılmaz " Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın "Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı" çerçevesinde, Lapseki Belediye Başkanlığı Fen ve İmar İşleri Müdürlüğü ve Proje Ofisince hazırlanan 1 Milyon 490 bin lira bütçeli "Lapseki Sahneye Çıkıyor" projesi destek almaya hak kazanmıştır. Projede Lapseki Kaymakamlığı ortak ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi de iştirakçi olarak yer almaktadır. Proje Lapseki açısından büyük önem taşımaktadır.Proje kapsamında G.M.K.A. 'dan toplam 1 milyon 118 bin lira hibe destek alınacaktır. Proje çerçevesinde şu anda atıl vaziyette bulunan iskele bölgesinin çok yakınında bulunan sahil şeridi görsel açıdan iyileştirilecek olup, bu iyileştirmeyle birlikte bölge bir çekim merkezi haline getirilecektir. Böylece Lapseki halkının sosyal ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir alan Lapseki'ye kazandırılacaktır " dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lapseki Sahneye Çıkıyor' Projesi Gmka'dan Destek Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement