Lapseki Toplum Sağlığı Merkezinden Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Lapseki Toplum Sağlığı Merkezinden Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

Lapseki Toplum Sağlığı Merkezinden Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

Çanakkale Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde Lapseki ilçesinde düzenlenen etkinlikte sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirildi.

28.04.2015 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde Lapseki ilçesinde düzenlenen etkinlikte sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirildi.

Çanakkale Halk Sağlığı bünyesinde sürdürülen etkinlikte Lapseki ilçesinde sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirildi. Lapseki Toplum Sağlığı Merkezi (TSM) binası önünden başlayan yürüyüşe Çanakkale Halk Sağlığı Müdürü Dr. Burhan Kütük, Lapseki Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bekir Şahin, İdari ve Mali İşler Müdürü Ahmet Gündüz, okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam yürüyüşü adı altında gerçekleşen organizasyonda " Bir Adım Hareket, Bin Adım Sağlık" sloganıyla halkın katılımı için farkındalığa davet edildi. Lapseki TSM önünden başlayan etkinlik kordon boyunca devam etti. Çanakkale Halk Sağlığı Müdürü Dr. Burhan Kütük Sağlık Bakanlığı tarafından 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında düzenlenen etkinliğin belirli aralıklarla devam ettiğini hatırlattı. Amaçlarının sağlıklı bir yaşama dikkat çekmek olduğunu yineleyen Dr. Kütük "İlaç tedavilerine gerek kalmadan sağlıklı bir yaşam için düzenli yürüyüşe dikkat çekiyoruz. Bugün aramızda gençlerimiz de var. Erken yaşlarda sağlık için gerekli eğitimi vermeyi ve gençlerde bu bilincin oluşmasını temenni ediyoruz. Şeker ve tuz tüketimine de dikkat çekiyoruz. TSM bünyesinde yapılan çalışmalarda halkımızla bire bir iletişim ile çeşitli seminerler verilerek bilgilendirici broşürler dağıtılıyor. Çalışmalar aralıksız devam edecektir" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lapseki Toplum Sağlığı Merkezinden Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement