Lara Plajındaki 33 İşletme Mühürlendi - Son Dakika
Güncel

Lara Plajındaki 33 İşletme Mühürlendi

Lara Plajındaki 33 İşletme Mühürlendi

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Lara bölgesindeki plaj işletmeleri Muratpaşa Kaymakamlığı tarafından mühürlendi.

13.04.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Lara bölgesindeki plaj işletmeleri Muratpaşa Kaymakamlığı tarafından mühürlendi. Mühürleme işlemleri sırasında küçük çaplı gerginlik yaşandı.

Muratpaşa ilçesinde 500 dönümlük alanda plaj işleten 33 işletmenin sezon başında sözleşmelerinin sona erdiği ve alanı boşaltmaları gerektiği Muratpaşa Kaymakamlığı tarafından geçen hafta işletme sahiplerine tebliğ edilmişti. Tebligata sinirlenen bazı işletme sahipleri karara tepki amaçlı işletmeleri yakıp, tahliye etmeyeceklerini söylemişti.

Tahliye işlemleri için ek süre tanınan işletmelerin süresi bugün dolunca, tahliye ve mühürleme işlemleri için görevliler yeniden Lara plajlarına geldi. Sadece işletmelerin kapalı alanlarının tahliye edilip mühürleneceğini bekleyen işletme sahiplerine, kaymakamlık görevlileri alanın taşınmazlarla birlikte tamamen boşaltılması gerektiğini söylemesi üzerine görevliler ile işletme sahipleri arasında küçük çaplı bir gerginlik yaşandı. İşletmelerinin kapalı alanlarını tahliye ettiklerini ve mühürleme işlemlerine itirazlarının olmadığını belirten işletmeciler, taşınması günlerce sürecek malzemeleri bir günde boşaltamayacaklarını belirtti.

Kaymakamlık görevlilerinin mühürleme işlemlerinin ardından işletmeciler, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile konuyu görüşmek üzere alandan ayrıldılar. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Lara Plajındaki 33 İşletme Mühürlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement