Larende Alt Geçidinde Çalışmalar Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Larende Alt Geçidinde Çalışmalar Başlıyor

Larende Alt Geçidinde Çalışmalar Başlıyor

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman-Ulukışla hızlı tren hattı projesi kapsamında yapılması planlanan Larende alt geçidinde sondaj çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacağını söyledi.

12.11.2016 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman- Ulukışla hızlı tren hattı projesi kapsamında yapılması planlanan Larende alt geçidinde sondaj çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacağını söyledi.

Tren yolu hattının diğer tarafında kalan ve bu nedenle yıllardır ulaşım anlamında şehir merkezinden kopuk halde bulunan Larende Mahallesi'ne hayat verecek olan alt geçitte sondaj çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak. Lareden alt geçit projesini yakından takip eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, çalışmaların başlayacağı alanda incelemelerde bulundu.

TCDD işbirliğinde hayata geçirilen projede gereken bütün desteğin verildiğini söyleyen Çalışkan, "Yıllardır şehirden kopuk bir halde bulunan mahallelerimiz bu alt geçit sayesinde şehir merkezine de daha kısa sürede daha güvenli bir şekilde ulaşım imkanına kavuşacaklar. Önümüzdeki günlerde çalışmalar başlayacak" dedi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Larende Alt Geçidinde Çalışmalar Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement