"Lassa En Sağlam Defans" Ödülleri İçin Geliyor - Son Dakika
Güncel

"Lassa En Sağlam Defans" Ödülleri İçin Geliyor

AC Milan ve İtalyan milli Takımı'nın efsanevi kaptanı Franco Baresi, Digiturk TV ve TSYD işbirliğiyle düzenlenen "LASSA En Sağlam Defans Ödül Töreni" için Türkiye'ye geliyor.

22.08.2014 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kariyerinde AC Milan ile 6 Serie A şampiyonluğu, 3 Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve 1 Dünya Şampiyonluğu bunulan Franco Baresi, dünya futbolunda defans oyununa yeni bir stil getiren ender futbolcular arasında kabul ediliyor.

Futbolu bıraktıktan sonra 6 numaralı forması 20 yıl emek verdiği Milan Kulübü tarafından müzeye kaldırılan "Il Capitano (Kaptan)" Baresi, Türkiye lastik sektörü lideri Brisa'nın Lassa markası ve Digiturk TV işbirliğiyle düzenlediği "Lassa En Sağlam Defans" 2013-14 sezonu kazananlarına ödüllerinin verileceği törende hazır bulunacak. 27 Ağustos Çarşamba gecesi tarihi Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenecek törende, 2013-14 sezonu boyunca taraftarlardan aldığı oylarla en fazla sayıda "En Sağlam Defans" seçilen Galatasaray'dan Semih Kaya, Fenerbahçe'den Bekir İrtegün ve Egemen Korkmaz ile Trabzonspor'dan Mustafa Yumlu ödüllerini bir futbol efsanesi olan Franco Baresi'nin elinden alacak. TSYD (Türkiye Spor Yazarları Derneği)'nin katkılarıyla düzenlenen ve Türk futbol ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirecek ödül töreni, Lig TV'den de canlı yayınlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Lassa En Sağlam Defans' Ödülleri İçin Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement