Lassa V1, 2015 Sezonuna Rekorlarla Başlıyor ! - Son Dakika
Güncel

Lassa V1, 2015 Sezonuna Rekorlarla Başlıyor !

Lassa V1, 2015 Sezonuna Rekorlarla Başlıyor !

Türkiye'nin en popüler tek marka kupası Lassa V1 Challege, 2015 sezonuna yenilikler ve rekorlarla start veriyor.

06.05.2015 11:02  Güncelleme: 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son yılların en önemli otomobil sporu organizasyonlarından biri haline gelen ve seyirci ile motorsporlarını bir araya getirmeyi başaran Lassa V1, beşinci sezonuna başlarken yine çok iddialı!

LASSA V1'E REKOR KATILIM !

VOLKICAR yarış otomobilleri ile Türkiye ve yurtdışında bir çok ülkede organize edilen V1 yarışlarına ilgi günden güne artarken bu sene Lassa V1'de kayıtlar 22 'de kapatıldı. Böylelikle 2015 Lassa V1, Türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en yüksek katılımlı tek marka kupası oldu. Bu güne kadar 107 adet üretilen yerli yarış otomobili VOLKICAR'ın 22 adedi Türkiye'deki yarışlarda kullanılıyordu. Gelen talepleri karşılamakta çok seçici olduklarını söyleyen Volkan Işık, "artan bir rekabet ve seyir heyecanı bizi bekliyor. Rekabetçi 22 pilotun hepsi bu sezon en iyi olmak ve para ödüllerini kazanmak için yarışacak. 5. Senesine başlarken V1, daha çok bilinen, daha çok izlenen ve daha çok ilgi gören bir organizasyon olmayı başardı. Bu sene Lassa V1'in en güzel sezonlarından biri olacak." Dedi.

CAN TOLON YİNE İDDİALI AMA İŞİ DAHA ZOR!

Lassa V1'e kabul edilen 22 isim içinde daha önce V1'de şampiyonluk yaşamış olan Can Tolon, Burak Çukurova ve Yağız Avcı yine oldukça iddialı. Ayrıca geçen senelerde podyumda kendilerine yer bulan Koray Muratoğlu, Göksun Erkek, Dağhan Ünlüdoğan gibi isimlerin liderliği zorlamaları bekleniyor.V1 Challenge'ın 2.ligi olan V2 Challenge'dan yetişen genç pilotlar Toprak Candan, Ayhancan Güven, Ali Türkkan ve Kadir Akça hem gençler klasmanında hem de genel klasmanda iddialı olmak için yarışacaklar. Master Cup'da Özgür Gür ve Burak Ertem arasındaki rekabet devam ederken onlara Burak Sohtorik, Bahadır Durukan ve Önder Erdem de katılacak. VOLKICAR ile iddialarını ortaya koyan pilotların da katılımı ile bu sene zevkli, heyecanlı, rekabeti çok yüksek bir sene yaşanacak. Geçen sene Lassa V1'e renk katan ünlü oyuncu Ümit Erdim, bu sene de tecrübeli rakiplerine karşı elinden geleni yaparak VOLKICAR zevkini yaşatmaya devam edecek.

REKOR PARA ÖDÜLÜ: HER YARIŞTA BİRİNCİYE 10.000 TL

Her sene çıtayı yükselten V1'de heyecanı arttıracak bir diğer faktör para ödülü! Türkiye'nin ilk para ödüllü şampiyonası Lassa V1'de bu sene para ödülü arttırılarak her yarışta birinciye 10.000 TL, ikinciye 4.000 TL ve üçüncüye 2.000 TL verileceği açıklandı. Bu ödül, şampiyonda rekabeti arttırarak izleyenlere seyre değer bir yarış sunulmasına katkı sağlayacak. Başarılı pilotları her zaman ödüllendiren Lassa V1, başarılı pilotların tercihi olan şampiyona olmaya devam edecek.

NTV SPOR CANLI YAYINLARI DEVAM EDİYOR

Geçen sene olduğu gibi bu sene de Türkiye'nin tek canlı yayınlanan otomobil yarışı organizasyonu olan Lassa V1, televizyon seyircisi ile motorsporlarını buluşturmaya devam ediyor. İlk yarış 9 Mayıs günü İzmit Körfez Pisti'nde koşulacak ve 15:00 itibarı ile NTV Spor'dan canlı yayınlanacak. Programda pilotlarla röportajlar ve özel anlar izleyenlerle buluşturulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lassa V1, 2015 Sezonuna Rekorlarla Başlıyor ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım: Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok
    22:04 Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım: Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok

    Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayının Turgut Altınok olduğunu açıkladı. Yıldırım, seçimlerin Türkiye'nin istikbali için hayati önemde olduğunu vurguladı ve Türk ve Türkiye düşmanlarının belediyelere sızma girişimlerine dikkat çekti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Karadağ maçında doğru bir oyun sergilemeye çalışacaklarını ve gruptan çıkma adına büyük avantajları olduğunu belirtti. Oyuncuların performansı ve sakatlıklar hakkında da bilgi veren Buceschi, Karadağ ve Sırbistan maçlarına kazanmak için çıkacaklarını vurguladı. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak gördüklerini ve seyircinin desteğinin önemli olduğunu ifade ettiler.

  • Muş Valisi Avni Çakır, üs bölgesinde görev yapan güvenlik güçleriyle iftar yaptı
    21:58 Muş Valisi Avni Çakır, üs bölgesinde görev yapan güvenlik güçleriyle iftar yaptı

    Muş Valisi Avni Çakır, Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Üs Bölgesi'nde görevli güvenlik güçleriyle iftar yaparak, zorlu şartlarda görev yaptıklarına şahitlik ettiğini ve onlardan gelecek yerel seçimlerde desteklerini istedi.

  • Diyarbakır Eğil ilçesinde iftar programı düzenlendi
    21:57 Diyarbakır Eğil ilçesinde iftar programı düzenlendi

    Eğil Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen iftar programına birçok vatandaş katıldı. Programda, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri, Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili, AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve sivil toplum kuruluş temsilcileri de yer aldı. İftar programı dualarla sona erdi.

  • Ömer Çelik: Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik içinde size hizmet etmek için gün sayıyor
    21:51 Ömer Çelik: Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik içinde size hizmet etmek için gün sayıyor

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Pozantı ilçesinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik içinde hizmet etmek için gün saydığını belirtti. Çelik, muhalefeti eleştirerek, birbirlerine ağır laflar söyleyenlerin artık bir araya gelemeyeceğini ve ülkeye verebilecekleri bir şeyin olmadığını ifade etti. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in darbe açıklamalarına tepki gösteren Çelik, gençlerin demokrasi, siyaset, bilim ve teknolojiyle yan yana olması gerektiğini vurguladı.

  • Eyüpsultan'da kaçırılan T.C'nin ölümlü kaza görüntüleri ortaya çıktı
    21:46 Eyüpsultan'da kaçırılan T.C'nin ölümlü kaza görüntüleri ortaya çıktı

    İstanbul Eyüpsultan'da yaşanan ölümlü kazaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Anne Eylem Tok'un olay yerine gitmesi ve kaçış planı yapması görüntülendi. Baba Bülent C.'nin ifadesiyle çelişen görüntüler de dikkat çekti. Polislerin T.C'nin Amerikan pasaportunu incelemesi de kameraya yansıdı. Olayın ardından Mısır'a kaçan şüphelilerin ABD'ye gittikleri tespit edilmişti.


Advertisement