Lassa'dan Nefes Kesecek İkinci Yarış - Son Dakika
Güncel

Lassa'dan Nefes Kesecek İkinci Yarış

Lassa V1 Challenge sezonunda, 30 Ağustos Cumartesi günü İzmir Park pistinde koşulacak. NTV Spor'dan canlı yayınlanarak milyonlara ulaşacak yarışta yine büyük heyecan var

28.08.2014 13:42  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Heyecanın bir an eksik olmadığı VOLKICAR yarışları İzmir Park pistinde 2 yarış üzerinden koşulacak. İzmir'in hızlı pilotu Can Tolon, ilk yarışın galibi Burak Çukurova ve yıldızı Göksun Erkek yine galibiyet için yarışacaklar. Televizyonun ünlü yüzü Ümit Erdim ise yarışa renk katacak.

Ntv Spor'daki Canlı Yayın Saat 15:00'da başlayacak

Lassa V1 Challenge'ın ikinci yarışında 19 pilot izleyenlerin karşısına çıkacak. İlk ayak yarışları şampiyonanın ne denli mücadele ve rekabet dolu geçeceğinin kanıtı idi. NTV Spor'dan canlı yayınlanacak ikinci yarış öncesinde pilotlarla röportajlar, ilk yarıştan görüntüler ve Volkan Işık yorumları izleyenleri bekliyor olacak.

ISS Pilotu Burak Çukurova Yeniden Lider

Burak Çukurova 26 puan ile ilk sırada alırken, Franke pilotu Göksun Erkek 22 puan ile ikinci sırada yer alıyor. Bursaspor'un efsane başkanı İbrahim Yazıcı'nın anısına yarışan Can Tolon ise 20 puan ile toplamda üçüncü oldu. Lassa'nın bu sene ismini verdiği V1 Challenge şampiyonası 4. Senesinde para ödülü dağıtmaya da devam ediyor. Yarış sonunda birinci gelen pilot 6.000 Tl, ikinci 4.000 Tl ve üçüncü 2.000Tl kazanacak.

Volkan Işık'ın 22 senelik tecrübesi ile tasarlayıp ürettiği yerli malı yarış otomobili VOLKICAR heyecanı 30 Ağustos günü İzmir Park pistinde 11:00 da sıralama turları ile başlayacak ve piste gelen tüm izleyenlere ücretsiz olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lassa'dan Nefes Kesecek İkinci Yarış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement