Lastiği Patlayan Minibüs Devrildi: 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Lastiği Patlayan Minibüs Devrildi: 8 Yaralı

Lastiği Patlayan Minibüs Devrildi: 8 Yaralı

Bolu'da, lastiği patlayan bir minibüsün devrilmesi sonucu 8 kişi yaralandı.

17.09.2016 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da, lastiği patlayan bir minibüsün devrilmesi sonucu 8 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kurban Bayramı tatilini Kastamonu'da geçirdikten sonra İstanbul'a dönenleri taşıyan Cihan Çelik yönetimindeki 34 MB 130 plakalı minibüs, lastiğinin patlaması sonucu TEM Otoyolu'nun Bolu Doğu gişelerine yaklaşık 3 kilometre kala devrildi.

Kazada, minibüste bulunan Hülya, Melisa, Elif Melike, Hikmet ve Hayriye Çelik ile Zeynep, Fatih ve Uğur Gökmen yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından kentte bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Öte yandan, kaza yapan minibüste bulunan valizler ve diğer eşyalar yol kenarına çıkartıldı.

Olay yerine gelen ve minibüsün sağ arka lastiğinin patlaması sonucu devrildiğini belirleyen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, muhtemel bir yangına karşı araç çevresinde önlem aldı.

Kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

TEM Otoyolu'nun İstanbul istikametinde meydana gelen kaza nedeniyle ulaşım 2 şeritten sağlanmaya başladı.

Bayram tatilinden dönen vatandaşlar nedeniyle akıcı bir yoğunluğun yaşandığı otoyolda, meydana gelen kaza sonrası yaklaşık 15 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Otoyoldaki ulaşım, kaza yapan minibüsün çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından tekrar 3 şeritten sağlanmaya başladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lastiği Patlayan Minibüs Devrildi: 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:09 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Sakatlığı bulunan Azizbek Turgunboev ise takımdan ayrı çalışmalarına devam etti. Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek.

  • 14. Beijing Uluslararası Film Festivali Başladı
    18:09 14. Beijing Uluslararası Film Festivali Başladı

    14. Beijing Uluslararası Film Festivali, film sektörünün gelişimini ele almak ve sektördeki kültürel etkileşimi teşvik etmek amacıyla yurtiçi ve yurtdışından film yapımcılarını ağırlıyor. Festivalde bu yıl Tiantan Ödülü için 15 film yarışacak. Brezilya, festivalin onur konuğu olarak dört filmle temsil edilecek. Etkinlik boyunca 250'den fazla yerli ve yabancı film gösterilecek.

  • Isparta'da otomobil şarampole devrildi, sürücü hayatını kaybetti
    18:08 Isparta'da otomobil şarampole devrildi, sürücü hayatını kaybetti

    Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Medine Porsuk'un kullandığı otomobil şarampole devrildi. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Porsuk'un hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze, otopsi için Isparta Şehir Hastanesi morguna götürüldü.

  • Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan görevini Kadir Özkaya'ya devretti
    17:58 Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan görevini Kadir Özkaya'ya devretti

    Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, 12 yıllık görev süresinin dolacak olması nedeniyle Kadir Özkaya'ya görevini devretti. Özkaya, AYM üyelerinin çoğunluğunun oyunu alarak Yüksek Mahkemenin başkanlığına seçildi. Görev devir töreni basına kapalı olarak gerçekleştirildi.


Advertisement