Lastiği Patlayan Otomobil Römorka Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Lastiği Patlayan Otomobil Römorka Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Lastiği Patlayan Otomobil Römorka Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Çorum’un Osmancık ilçesinde lastiği patlayan otomobilin yol kenarında bulunan traktör römorkuna çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

02.03.2015 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Osmancık ilçesinde lastiği patlayan otomobilin yol kenarında bulunan traktör römorkuna çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Kamil köyü grup yolundan ilçe merkezine seyir halinde olan ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen 19 HD 593 plakalı otomobil, lastiğinin patlaması sonucu yol kenarına bırakılan hayvan gübresi yüklü traktör römorkuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken araçta bulunan Necmi Çambel ve Servet Yanar (50) otomobilde sıkıştı.

Otomobilde sıkışan iki kişi Osmancık Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü kaza kırım ekibinin yaptığı çalışmanın ardından kurtarıldı. Yaralılardan Necmi Çambel hastaneye ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybederken diğer yaralı ise Osmancık'taki ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Çambel'in cenazesi otopsi için Osmancık Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Lastiği Patlayan Otomobil Römorka Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement